Analytics

av

1 februari, 2017
Analytics

Marknadsföring handlar mer och mer om information och digital marknadsföring kan anses ofullständig utan nyttjandet av digitala analysverktyg. Förklaringen är ganska enkel: datainsamling och analyser ger en större insikt i kundernas liv, önskemål och preferenser. Det är värdefull information som kan användas för att fatta viktiga beslut i olika affärssammanhang. Detta gör att det är möjligt att både vara flexibel och träffsäker sin marknadsföringskampanj. Nästan alla metoder som används i digitalmarknadsföring idag, inklusive e-post, kupongkoder och webb-besök, ger data som kan användas för att dra lukrativa slutsatser kring t.ex. en Adwords kampanj på Google.  Bloggare t.ex. drar stor fördel av detta då deras texter rakt av ökar konverteringen till din webbplats. Jag talar i detta fall av egen erfarenhet och såklart finns det flera anledningar till att Frankly Media har Frankly Care.

 

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.