Barbers of Sweden & ZlideOn valde Frankly Media

av

16 oktober, 2019
Barbers of Sweden & ZlideOn valde Frankly Media

Vi vill glatt presentera ett par nya kunder som valt Frankly Media! Det är Barbers of Sweden och ZlideOn.

ZlideOn verkar för en mer hållbar klädindustri där målet är att ge våra plagg ett längre liv. Deras patenterade clip-on-lösning gör det möjligt att enkelt byta ut trasiga blixtlås på alla tänkbara plagg och ägodelar. Intresset är stort, och redan i dag finns blixtlåsen att köpa på H&M. De hittade till oss via en rekommendation från en befintlig nöjd kund, där vi utför ett liknande arbete. För ZlideOns räkning kommer vi att arbeta med marknadsföring i sociala medier (Instagram och Facebook) såväl som SEO och SEM.

Barbers of Sweden är en av de främsta barberarna i Stockholm, med två populära frisersalonger på Sturegatan och intill Hötorget. Vi började med att granska deras resultat och kom fram till att de inte fick den digitala synlighet de förtjänade, och skulle kunna få med hjälp av vårt arbete. Vi har nu tagit över arbetet från en tidigare byrå, och har redan hunnit bygga och lansera en helt ny webbplats! Resultatet blev en mer avskalad och användarvänlig sida med modern layout. Framöver kommer vi arbeta med både SEO och SEM.

Vi hoppas på två långa samarbeten, och ser fram emot att kunna återkomma med fina resultat framöver!

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.