Content Is King!

av

23 januari, 2017

Content är det viktigaste när det gäller marknadsföring, eftersom det är avgörande för att kommunicera till, attrahera och engagera rätt målgrupp. Kortfattat kan man säga att content innebär en strategisk målgruppsanpassning.

Som ett resultat av detta, är det rimligt att förvänta sig att digitala reklambyråer kommer behöva anta större content avdelningar för att kunna hantera större antal kunder och deras olika behov.

Det kommer att bli spännande att se hur detta utvecklar sig, för om trenden accelererar, kan content avdelningar blir specialiserade och omfatta fler skickliga marknadsförare – och detta leder i slutändan till fler jobb.

 

To be continued…

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.