De valde Frankly Media

av

9 maj, 2019
De valde Frankly Media

 

Storey Interior Design Group, Lidh Reklam och Hotel Diplomat

Vi kan stolt presentera tre nya kunder som har gett oss förtroendet att hjälpa dem med den digitala marknadsföringen. Det är Storey Interior Design Group, Lidh Reklam och Hotel Diplomat. 

Varför de valde oss

Storey Interior valde Frankly Media för vårt engagemang och vår förmåga att se helhetsbilden, där det inte bara handlar om SEO eller köpt media, utan den digitala närvaron i alla de rätta kanalerna. Diplomat valde oss för att de föredrar att jobba med små och nischade byråer, där arbetet sker nära med ett långsiktigt mål och utbyte – med andra ord en byrå där kunden är mer än bara ett nummer på en faktura. Lidh Reklam blev tipsade om oss av en före detta kollega till en av våra medarbetare, som inte hade mycket annat att säga än att vi är bäst på just det vi gör.

Storey Interior arbetar med inredningsarkitektur och design för såväl kontor som privata miljöer, och där kommer vi arbeta med SEO och SEM. Lidh Reklam hjälper lokala butiker och företag att nå ut till nyinflyttade genom skräddarsydda direktreklamutskick. För deras räkning kommer vi arbeta med SEO. Sist men inte minst har vi Hotel Diplomat som är beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm. För hotellet kommer vi arbeta med både SEO och SEM, som ett viktigt komplement till inhouseavdelningen.

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.