Digitalisera!

av

7 juni, 2018

Mätbarhet

Det finns ingen fungerande statistisk modell för att tolka hur din printannons, radioreklam eller tv-reklam faktiskt går hem hos målgruppen. Med digital marknadsföring blir allt direkt mätbart. Vi kan se vad som driver trafik, vilka annonser som driver till konverteringar och vad som väcker målgruppens intresse. Allt går att spåra och är allt är mätbart och vi kan anpassa kampanjen i realtid mot det som fungerar och skala bort det som inte fungerar lika bra.

Era kunder sitter redan på det digitala tåget

All vinnande digital kommunikation bygger på att samla in data, att lära sig och samla erfarenheter och till stor del att förstå sina digitala kunder. Vi jobbar ständigt med förbättringar och optimerar löpande våra kunders kampanjer, allt efter att vi lär känna dig som kund och era kunder i sin tur. Ju längre ni jobbat med och utvecklat era digitala kundrelationer desto bättre blir er digitala kommunikation. Företag som vänder sig B2C har oftast nått längre i sin digitala utveckling än företag som levererar B2B. Ändå ingår en Google-sökning i beslutsunderlaget för drygt 90% av alla köpbeslut för B2B-kunder.

Relevant räckvidd

Vi kan styra annonseringen så att den träffar direkt i målgruppen. Där kan vi med stor träffsäkerhet nå ut till och informera rätt beslutsfattare eller kunder om era produkter. Vi kan göra det direkt och på ett snabbt sätt utan långa ledtider.

 

 

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.