Digital Marknadsföring

av

9 januari, 2017

Företag som driver digital marknadsföring är upptagna dessa dagar. Precis allt inom det digitala utvecklas, kunderna använder mer mobila enheter för att handla och företagen måste öka sina konkurrensfördelar så att marknadsförare hittar rätt kanal för sina produkter och tjänster.

“Vad är nytt?” “Vad händer nu?” Är två frågor som ofta ställs under marknadsföringsmöten och konferenser, eftersom trenderna i branschen utvecklas snabbare än någonsin. För att vara uppriktig, måste man hålla ett öga på digitala marknadsföringstrender, eftersom det finns en hel del information att ta lärdom av.

Rapporten av digitala marknadsföringstrender 2016 visade att content marketing, webbanalys, retargeting-kampanjer, mobil marknadsföring och sociala medier var de hetaste trenderna förra året.

Dessa trender drivs av ett ständigt ökande antal personer som använder internet och den ökade webbläsning i både datorn som mobilen.

Vi tycker att det är viktigt att våra läsare samt kunder är insatta i vilka trender som kommer att vara avgörande och göra en skillnad för deras digitala marknadsföring 2017.

Under januari månad har Frankly Media skapat en lista just över dessa heta trender som vi kommer att publicera med två blogginlägg i veckan.

To be continued…

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.