Frankly är en vision i dubbel bemärkelse

av

25 mars, 2019
Frankly är en vision i dubbel bemärkelse

 

Frankly är en vision i dubbel bemärkelse. Det syftar dels till att tala klarspråk, och dels till personan Frankly, som förkroppsligar dessa ideal.

 

Frankly kanske inte har ett eget skrivbord, men visst jobbar han. Eller rättare sagt – ser till att vi jobbar. Hans efternamn är Media, härlett från grekiskans Medomai – ”Att tänka, att planera.”  Vilket är precis vad han gör, från allas våra axlar. Franklys hela syfte hos oss, och på jorden, är att dela med sig av sin digitala expertis och utbilda oss vanliga dödliga.

Detta är varför Frankly existerar, med målet att rusta våra kunder för morgondagens digitala utmaningar – oavsett om det sker i form av en ny webb, sökmotoroptimering, köpt marknadsföring, eller alla delar tillsammans. I linje med Frakly’s vision om uppriktighet och transparens vill vi att du ska kunna lita på att vi säger vad vi menar, och menar vad vi säger. I praktiken innebär det att vi kommer med konkreta och ärliga rekommendationer, skräddarsydda efter dina behov och förutsättningar, där vi är precis lika måna om att hjälpa de små aktörerna som de stora. Vi finns till för alla.

 

//Frankly Media

 

 

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.