Frankly

av

22 februari, 2019
Frankly

Vi stöttar Barncancerfonden

I Sverige är barncancer den vanligaste dödsorsaken i åldern 1-14 år, och nästan varje dag drabbas ett barn av cancer. I ljuset av detta valde vi på Frankly att i år donera till barncancerfonden, istället för att lägga pengar på julklappar och julkort. Vi är övertygade om att våra kunder tyckte att det var ett lika bra och viktigt val som vi tyckte.

Vill du också vara med och bidra?

I så fall kan du göra det här. Donera valfri summa online till Barncancerfonden för att var med i kampen mot barncancer!

//Teamet på Frankly

 

Källa: Barncancerrapporten 2018

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.