Frankly förstärker teamet

av

5 februari, 2019
Frankly förstärker teamet

Frankly växer och vi är stolta över att välkomna två nya medarbetare! Tobias till rollen som Account Manager och Malva till rollen som Content Manager.

Lär känna dem lite bättre! Vi låter dem presentera sig själva nedan.

 

Vem är du?
Tobias: Jag ser mig själv som en social person med mycket driv och motivation. Jag känner mig med andra ord som mest hemma i en miljö med högt tempo där det händer mycket. Jag har jobbat med detta i tio år nu på ett eller annat sätt och jag trivs fortfarande lika bra, så den största delen av min motivation kommer nog från mötet med andra personer.
Malva: Jag har inte alltid känt eller vetat att det var marknadsföring jag skulle hålla på med. Man kan säga att jag hamnade där för några år sedan när jag insåg hur många möjligheter det fanns i mitt intresse för kommunikation. Jag var även fascinerad av den digitala aspekten av det hela. Influencer-marknaden som vi känner den i dag var i ett annat uppstartsstadie, och varumärken växte fram helt via kraften som fanns i sociala medier – något som i dag är en självklarhet. Det slutade med att jag bestämde mig för att söka till utbildningen digital strateg på Berghs, och efter min avslutade utbildning tog det inte lång tid innan jag hittade till Frankly.

 

Vad är det bästa med ditt arbete?
Tobias: Dels är det alla personer jag får möta dagligen, mitt jobb kretsar ju i mångt och mycket kring just det – relationer och utbytet med andra människor. Sen tycker jag att det är väldigt kul att få vara med och hjälpa företag framåt, att få se dem växa. Går det bra för kunden så har vi gjort något rätt. En vinst för alla inblandade med andra ord!
Malva: Att det är så mångsidigt. Jag är inte särskilt fyrkantig som person, och därför utvecklas jag mer än gärna inom områden som kanske ligger något utanför mina ordinarie arbetsuppgifter.

 

Hur är det att jobba på Frankly?
Tobias:
Det är extremt roligt att vara med i ett tidigt skede och se hur bolaget utvecklas framåt. Jag har haft en bra känsla från första dagen, och det är att alla på Frankly vill åt samma håll och delar liknande värderingar kring detta. Vi är alla drivna, investerade i det vi gör, och måna om att bara blicka framåt.
Malva: Jag har alltid varit mer intresserad av att arbeta på något mindre arbetsplatser. Det klaffar väl med min vilja få göra olika saker. Alla behövs, och jag upplever att det finns ett mer genuint driv och ett större intresse inför arbetet på en mindre byrå som Frankly.

 

Sist (men inte minst) – om du fick leva i en annan epok, vilken skulle det vara?
Tobias: Som den sport- och hockeyfantast jag är måste jag vara väldigt specifik och säga 1917, NHL:s startskott då ligan hade premiär i Montreál.
Malva: Jag vill vara lite velig och säga både 3019 och 1919!

 

Ps. Vi slutar inte växa där! Vi letar även efter en erfaren SEO-specialist. Känner du någon som skulle passa för rollen, eller är det du? I så fall är du varmt välkommen att ansöka här!

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.