Frankly News v.46

av

18 november, 2021
Frankly News v.46

Senaste nytt från kontoret

Denna vecka är Göteborgskontoret uppe i Stockholm hela veckan och presenterar de strategiunderlag som vi spenderat senaste veckorna med att ta fram. Under mötena så går vi igenom de förväntningar vi har på 2022 men även vad vi förväntar oss av kund, samt vad kund förväntar sig av oss. Det kommer bli intensiva dagar uppe i Stockholm, som sedan avslutas med en gemensam middag för att summera veckan.

Parallellt med strategimöten har vi satt upp de kampanjer och styrningar så vi är väl förberedda inför kommande veckans Black Week.

Våra tjänster

       

 

Ni har väl inte missat…

  • … att Google släppt en uppdaterad version av PageSpeed Insights. Med PageSpeed Insights kan du få en inblick kring hur din hemsida presterar och vad du kan förbättra. Du får även ett resultat för Core Web Vitals som är en rankningsfaktor.
  • … fetmarkerad text kan ha en positiv påverkan på det organiska sökresultatet, enligt John Mueller på Google.
  • … Under fredagen 12:e november till 13:e november hade Google Ads en bugg på sina shopping-annonser som gjorde att CPC kunde stiga med upp till 200%. Problemet är nu åtgärdat och om du blev drabbad kommer du bli kontaktad av Google. Men det kan vara ko

Annat läsvärt…

Frankly News v.44

Frankly News v.44

Senaste nytt från kontoret Vi kliver nu in i den mest intensiva perioden för många e-handlare där...

Frankly News v.42

Frankly News v.42

Senaste nytt från kontoret På kontoret har det varit full aktivitet i Oktober där möten har...