Frankly News v.50

av

15 december, 2021
Frankly News v.50

Senaste nytt från kontoret

Denna vecka är det ombytta roller när hela Stockholmskontoret har tagit sig ner till Göteborg för internmöten inför 2022 samt en jul-kickoff. Men innan det är dags för det roliga så kommer vi som sagt att sitta ner och titta igenom år 2021 och jämföra med de mål vi satte upp inför året.

 

Därefter tittar vi på år 2022 och nästa års målsättning och förväntningar. Genom att ha en uppföljninging med fjolårets målsättningar kan vi identifiera vilka mål vi har nått och vad som kan förbättras. Veckan avslutas sedan med en aktivitetet i form av Escape Room och sedan en gemensam middag på Toso där vi även gästas av vårt senaste tillskott till teamet, men henne kommer vi introducera i början av Januari!

 

Våra tjänster

 

       

 

Nya kunder och förnyat förtroende

 

Vi är glada att meddela att Jarla Trafikskola och Loanstep har gett oss fortsatt fötroende för 2022 att ansvara för deras digitala närvaro. Dessutom har det kommit in ett antal nya kunder i form av iZafe som säljer produkter och lösningar inom digital läkemedelshantering – vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med start 1 Januari 2022.

 

Ni har väl inte missat…

Annat läsvärt…

Ny möjlighet, sökannonser på TikTok

Ny möjlighet, sökannonser på TikTok

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.