Google Adwords Kampanjer (PPC)

av

15 juni, 2017
Google Adwords Kampanjer (PPC)

Hos oss på Frankly Media får du en personlig Adwords Manager som säkerställer att du kommer få ut det mesta av dina digitala kampanjer för att uppnå högre besöks- och omvandlingsfrekvens. För detta använder vi avancerad optimeringsteknik och verktyg för annonshantering. Din personliga Adwords Manager har lång erfarenhet och kan ge råd, diskutera och verkställa den bästa strategin för just ditt företags produkter och tjänster.

Genom en effektiv Adwordskampanj skapar vi snabbt uppmärksamhet hos dina potentiella kunder, vilket leder till ökad försäljning. Vi har stor erfarenhet av att effektivt utforma kampanjer inom sökordsanalyser och annonstextoptimering, som resulterar i bäst avkastning (ROI).

Effektivitet och synlighet är viktiga faktorer när det gäller digital marknadsföring. Våra webbanalysplattformar i kombination med erfarenhet gör att ni kan tjäna pengar på varje element och ständigt övervaka resultaten för just ditt företag.

Hör av er till Teo som är en av våra duktiga medarbetare. Ni når honom lättast på teo@franklymedia.nu

Let´s be frank.

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.