Hotel Rival och Care Group till Frankly Media

av

6 augusti, 2019
Hotel Rival och Care Group till Frankly Media

Vi vill glatt presentera ett par kunder till oss! Det är Hotel Rival och Care Group.

Rival har vi introducerat tidigare, men då under ett annat projekt som var lanseringen av deras nya webb. Nu har vi kommit igång med SEO och SEM för deras räkning, och trots att vi bara är ett par veckor in i arbetet så kan vi se en uppåtgående trend. Vi har redan fått ner konverteringskostnaden i jämförelse med bokningssajterna, och börjat öka i placering på några av de viktigaste sökorden. Betydande resultat utvärderas på längre sikt, men det är förstås kul att se ett projekt ta fart så tidigt.

Care Group är ett av de främsta städbolagen i Stockholm, med långa samarbeten och kunder som Norelid Advokatbyrå, Qliro, IAM Production samt Ljud & Bildmedia, m.fl. De är experter på städning sedan 2005 och erbjuder allt från flytt- och hemstädning till kontorsstädning och byggstädning. För dem har vi alldeles nyss påbörjat ett allomfattande SEO-arbete, med syfte att stärka deras position på marknaden ytterligare och öka konverteringen.

 

//Teamet på Frankly Media

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.