Hotel Rival valde Frankly Media för sin nya hemsida

av

17 juni, 2019
Hotel Rival valde Frankly Media för sin nya hemsida

År 2003 slog Hotel Rival upp portarna till Sveriges då första boutiquehotell. Rival blev en framgångssaga och det dröjde inte länge förrän de av Tripadvisor utsågs till ett av de 100 bästa hotellen i världen.

En ombyggnation av fastigheten genomfördes inför öppningen, och nu var det dags igen för ombyggnad, denna gång av hemsidan som genom åren byggts om flertalet gånger. Var fjärde år sedan Hotel Rivals öppning har hemsidan gjorts om, moderniserats och uppdaterats. 2018 togs beslut om att återigen skapa en ny hemsida. Frankly Media vann pitchen mot flera andra byråer, vilket innebar att vi fick förtroendet att bygga om hela hemsidan – från topp till tå.

Besök Hotel Rivals nya hemsida

Resultatet blev en helt ny hemsida som fångar in just det som Hotel Rival är – ett boutiquehotell med tre barer, en bistro, ett café, konferenslokaler och en teatersalong. Visionen var att hemsidan skulle kännas lika integrerad och sammanhållen som den fysiska platsen. Hotel Rival är en helhetsupplevelse, vilket vi ville lyfta in och kommunicera även på hemsidan.

Den röda tråden som summerar projektet och dess syfte är modernisering. Våra främsta fokusområden var följande:

  • Driva till konvertering
  • Enkel och logisk navigation
  • Varm och välkomnande design som speglar hotellets interiör

Bokning av såväl rum som shower är förstås en affärskritisk funktion, och därför var det av främsta prioritet att lyfta fram just detta på ett smart sätt. Vi har utvecklat och förnyat befintlig struktur där navigation och rumsbokning följer med och är lättåtkomlig från alla delar av webbplatsen.

Vi har även omarbetat designen i sin helhet. Den tidigare mörka paletten har bytts ut mot ljusa och varma färger och den nya typografin är enkel, tidlös och modern. Även bilder och innehåll har förnyats och optimerats för att fungera sömlöst på en rad olika skärmar och enheter.

Det slutgiltiga resultatet är en hemsidan som speglar Hotel Rivals erbjudande och varumärke, såväl i funktion som design. Den nya sidan publicerades den 3 juni 2019.
Nu när hemsidan är klar kommer vi att arbeta med sökmotoroptimering för att på så sätt driva mer affärer direkt på hemsidan!

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.