Kullens Trafikskola – en uppskattad körskola och Årets Nyföretagare 2019

16 maj, 2019

Kullens Trafikskola är en uppskattad körskola i Stockholm som varje år utbildar mängder av duktiga förare. De är även en uppskattad kund till oss, och för precis en vecka sedan blev de utsedda till Årets Nyföretagare 2019 – ett pris som delas ut av Sollentuna kommun tillsammans med Företagarna Sollentuna och Nyföretagarcentrum i Sollentuna. Både vi på Frankly och alla de som fått körkort hos just dem vet att Kullens är en trafikskola i toppklass med några av de bästa körlärarna, och just därför är vi förstås väldigt glada över att detta även uppmärksammats av en ännu större målgrupp.

Vårt arbete med Kullens har innefattat såväl SEO och SEM som e-postmarknadsföring och sociala medier, och resultaten har varit över förväntan då konkurrensen är stor. Vi har enbart genom AdWords-annonseringen bland annat kunnat se en ökning i konverteringsgraden på 21% och en ökning i CTR på 56%. Läs mer om Kullens kundcase.

Men för att nå så goda resultat krävs det något mer, och det är en riktigt bra tjänst eller produkt. Just detta erbjuder Kullens Trafikskola, och i slutändan är det där den största förtjänsten återfinns.

Habib och Aref från Kullens Trafikskola tar emot utmärkelsen

Annat läsvärt…

Ny Account Manager till Frankly

Ny Account Manager till Frankly

Samira tillträdde nyligen rollen Account Manager på Frankly Media. Lär känna henne lite bättre i intervjun.

Vill du jobba hos oss?

Gör något av våra arbetsprov och visa oss vad du kan!

Arbetsprov Skriva

Arbetsprov Paid Media