Kullens Trafikskola – en uppskattad körskola och Årets Nyföretagare 2019

av

16 maj, 2019
Kullens Trafikskola – en uppskattad körskola och Årets Nyföretagare 2019

Kullens Trafikskola är en uppskattad körskola i Stockholm som varje år utbildar mängder av duktiga förare. De är även en uppskattad kund till oss, och för precis en vecka sedan blev de utsedda till Årets Nyföretagare 2019 – ett pris som delas ut av Sollentuna kommun tillsammans med Företagarna Sollentuna och Nyföretagarcentrum i Sollentuna. Både vi på Frankly och alla de som fått körkort hos just dem vet att Kullens är en trafikskola i toppklass med några av de bästa körlärarna, och just därför är vi förstås väldigt glada över att detta även uppmärksammats av en ännu större målgrupp.

Vårt arbete med Kullens har innefattat såväl SEO och SEM som e-postmarknadsföring och sociala medier, och resultaten har varit över förväntan då konkurrensen är stor. Vi har enbart genom AdWords-annonseringen bland annat kunnat se en ökning i konverteringsgraden på 21% och en ökning i CTR på 56%. Läs mer om Kullens kundcase.

Men för att nå så goda resultat krävs det något mer, och det är en riktigt bra tjänst eller produkt. Just detta erbjuder Kullens Trafikskola, och i slutändan är det där den största förtjänsten återfinns.

Habib och Aref från Kullens Trafikskola tar emot utmärkelsen

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.