Löpande underhåll av din hemsida

av

30 mars, 2017
Löpande underhåll av din hemsida

Precis som din mobiltelefon och alla dess Appar som behöver uppdateras ibland, så behöver en hemsida ses över och gås igenom. Även om hemsidan var modern och säker när den lanserades så utvecklas den digitala världen i raketfart, vilket gör att man behöver underhålla sin hemsida aktivt.

För att vara säker på att din hemsida mår bra och inte utsätts för attacker eller hackas behöver du regelbundet uppdatera den. Nya versioner va WordPress kommer, nya versioner av plugins kommer, och det är viktigt att dessa installeras. Hemsidor som inte underhålls löper betydligt större risk för att hackas. Även funktioner på din site kan sluta fungera om de inte är uppdaterade till senaste version. Det gäller att hänga med i tiden även här helt enkelt!

Vi på Frankly Media erbjuder löpande underhåll och säkerhetsuppdateringar av din webbplats för att minimera risken att nånting händer. Det bästa sättet att lösa ett problem med en hemsida är att ligga steget före, och se till att det inte uppstår.

Känner du att du inte har tid att uppdatera ditt innehåll på hemsidan? Inga problem, det tar vi också hand om. Vi ser till att dina nya kampanjer, produkter, kontaktuppgifter, öppettider mm finns med på hemsidan. Ofta hinner man inte med att hålla sin information på nätet ny och fräsch ut mot sina kunder, och då kan det vara skönt att någon annan tar hand om det.

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.