Mäklarbyrån Mohv valde Frankly Media för all digital marknadsföring

av

27 juni, 2019
Mäklarbyrån Mohv valde Frankly Media för all digital marknadsföring

Vi kan glatt meddela att vi har fått förtroendet att sköta all digital marknadsföring åt mäklarbyrån Mohv! Frankly Media kommer att sköta SEO, SEM och marknadsföring i sociala medier åt hela koncernen som innefattar Mohvs samtliga 20 kontor.

Allt började med att vi utförde en grundlig audit, där vi kunde identifiera brister och ge ett konkret på estimat på vad vår insats skulle kunna generera i ökad trafik och försäljning. Vad de nu får av oss är en helhetslösning där vi sköter samtliga digitala kanaler på ett och samma ställe. Ett upplägg som är väldigt flexibelt till skillnad från deras tidigare situation, där de olika tjänsterna var utspridda på tre olika byråer.

Mohv är en nytänkande mäklarbyrå som sticker ut bland sina branschkollegor. De kallar sig ”Sveriges minsta rikstäckande kedja”, och det med rätta. Sedan starten 2012 har de haft en fascinerande hög expansionstakt, där de nu har hela 20 kontor utspridda över hela landet. De fortsätter att växa och attrahera nya mäklare för var dag som går, och vi är glada över att få vara med på den resan!

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.