Marknadsförings- och försäljningsgrupper och dess synergi

av

18 april, 2018
Marknadsförings- och försäljningsgrupper och dess synergi

Att jämföra dina försäljnings- och marknadsföringsgrupper är ett viktigt steg för att möjliggöra tillväxten av företag. Det här är ett problem som har funnits sedan företagsstrukturen kom fram och är inte lätt att bemästra.

De bästa marknadsföringsbyråer som erbjuder försäljning analyserar infrastrukturer, kommunikationskedjor, processer och effektiviserar interna transaktioner och intäktsströmmar genom att synkronisera försäljning och marknadsföring för att arbeta i kongruent, väloljad enhet för att uppnå samma mål.

Varför anpassa din försäljning och marknadsföring vapen?

Kalibrera dina försäljnings- och marknadsföringsgrupper för att arbeta tillsammans förkortar säljcykeln, särskilt när B-to-B-kunder berörs. Att träffa de höga intäkterna är det ultimata målet som delas av båda avdelningarna. När försäljningen och marknadsföringen kommunicerar effektivt kan ROI direkt kopplas till marknadsföringsmaterial och stängning av försäljningscykeln blir betydligt enklare.

Håll ofta möten mellan försäljning och marknadsföring.

Idag ser vi en växande start-up kultur som vill eliminera så många möten som möjligt. Möten mellan marknadsföring och försäljning bör aldrig böjas över guillotinen. Dessa möten ska äga rum en gång i veckan där föregående veckas aktiviteter granskas. Försäljning borde uppdatera marknadsföringsgruppen på vad de har gjort och briefa de med värdefull information som ger insikt i smärtpunkter och andra konversationsutrymmen som kan hjälpa till att forma content.

Marknadsföring ska också rapportera till försäljningsgruppen och låta dem veta vad som konverteras bra, vad är svimlande och ge insikt som kan hjälpa till att stänga slingan. Förvaltningen som övervakar dessa veckovisa möten måste ständigt genomdriva det gemensamma målelementet och tilldela beröm och erkännande för dubbel lagarbete som omvandlas till intjänade intäkter.

 

Annat läsvärt…

Frankly News v.43

Frankly News v.43

Frankly News V.43 Hard work pays off! Vi kan stolt meddela att Frankly Media blivit utnämnd till...