Säg hej till Franklys nya praktikant Martin!

av

12 april, 2019
Säg hej till Franklys nya praktikant Martin!

 

Martin Kristiansen studerar Digital Marketing & Sales Analytics på IHM i Göteborg, och på måndag börjar den tio veckor långa praktikperioden. Vi är väldigt glada över att Martin valt att arbeta och utvecklas hos oss! Vi låter honom berätta lite om sig själv här nedan.

Berätta lite om dig själv. Vem är du?

Jag har hittills hunnit jobba som kundsupport, montör, truckförare och ljudtekniker. För ungefär två år sedan fick jag upp ögonen för digital marknadsföring och kände att det var en bransch som jag ville vara delaktig i. Jag började lära mig själv hemifrån innan jag bestämde mig för att söka till utbildningen Digital Marketing & Sales Analytics på IHM här i Göteborg. Jag har läst snart två terminer och känner äntligen att jag har hittat rätt!

Vad hoppas du på att få ut av din tid på Frankly?

Under min praktik på Frankly hoppas jag att jag ska få använda mina kunskaper i SEO och SEM och fortsätta att utvecklas och bli så redo som jag kan bli för arbetslivet. Jag valde att ha min praktik på Frankly eftersom det är en fullservice-byrå som jobbar med allt vad digital marknadsföring innebär. Även om jag har mina idéer om vad jag vill specialisera mig inom så ser jag fram emot att prova på det mesta som digital marknadsföring har att erbjuda.

Vad har du för intressen?

Jag har en kreativ ådra som behöver uppmärksamhet och har alltid gillat musik och att spela gitarr. Under gymnasietiden upptäckte jag att man kunde ha flera hundra instrument på datorn så nu sitter jag mest och skruvar fram syntljud eller samplar gamla soullåtar på fritiden. Jag har också kommit in i ett träningsstim som jag hoppas håller i sig. När jag inte skruvar syntar eller svettas på gymmet fungerar en bra serie i soffan alldeles utmärkt.

Berätta om vad du vill göra i framtiden. Vad är din dröm?

Jag tror det är väldigt viktigt att jobba med det jag brinner för, eftersom jag kommer spendera halva min vakna tid på jobbet. Digital marknadsföring är det som jag brinner för så det blir givetvis en självklarhet att jobba inom det. Det hade varit häftigt att någon dag kunna driva ett eget företag eller jobba på ett företag där nytänkande och personlig utveckling är A och O.

Om jag får sväva iväg i drömmarna så skulle ett musikaliskt samarbete med Håkan eller Thåström också vara fantastiskt roligt, även om vi kanske inte riktigt jobbar med samma typ av musik. Om de inte skulle höra av sig så hade en rymdresa varit väldigt häftigt.

Vi hoppas att Martin ska trivas hos oss!

//Teamet på Frankly

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.