Ny Account Manager till Frankly

av

13 november, 2019
Ny Account Manager till Frankly

Vi på Frankly Media kan glatt introducera en ny medarbetare. Samira tillträdde nyligen rollen som Account Manager där hon kommer arbeta med flera nya kunder. Vi hoppas att hon ska trivas hos oss! Lär känna henne lite bättre nedan.

Berätta lite om dig själv. Vad har du gjort tidigare?
Jag har drygt 20 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Som 20-åring började jag att starta och driva eget i väldigt olika branscher som biluthyrning, skönhet och bygg. Den gemensamma nämnaren, trots skillnaderna i de branscherna, var alltid marknadsföring. Jag fick även chansen att ISO-certifiera ett av de bolagen, något som föll väldigt naturligt för mig då jag ser ordning och reda som en självklarhet i mitt jobb liksom privat. Roligast med  marknadsföring är alla nya människor som jag får träffa och alla branscher som man får inblick i.

Hur hittade du till Frankly Media?
Jag kom i kontakt med Frankly Media långt innan jag började jobba här. Jag brukade vända mig till dem för hjälp med SEO och SEM när jag konsultade åt olika företag. Intresset för just digital marknadsföring växte fram när jag besökte Frankly första gången för ca 2 år sedan.

Vad gör du helst utanför jobbet?
Kreativitet är min vardag, vare sig det är på jobbet eller privat. Jag läser allt jag kan får tag i och jag älskar att se på dokumentärer. Text, färg och form är väl ett bra sätt att beskriva mina intressen, vare sig det är att läsa eller skriva själv, eller om det är inredning eller matlagning. Jag har även en sjuk svaghet för hundar.

Det finns många möjligheter att jobba med kundrelationer inom vitt skilda branscher. Vad är det med just digital marknadsföring som intresserar dig?
När man har jobbat så länge som jag har gjort med just marknadsföring så är det helt naturligt att ta det till nästa nivå, vilket i dag är just digital marknadsföring. Sedan tycker jag om det faktum att man kan redovisa det på ett helt annat sätt digitalt, det bjuder på en väldigt trevlig utmaning i arbetet.

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.