Ny SEO-specialist till Frankly

av

14 augusti, 2019
Ny SEO-specialist till Frankly

Frankly Media kan glatt introducera en ny medarbetare!
Martin började som praktikant hos oss i våras, och efter en lyckad praktikperiod vill vi välkomna honom till vårt team. Vi hoppas att han ska trivas hos oss! Lär känna honom bättre nedan.

Vem är Martin Kristiansen?

Jag är en go och glad göteborgare som under mina snart 28 år har hunnit jobba i flera olika branscher. Sedan några år tillbaka har jag börjat intressera mig för digital marknadsföring och känner nu att jag prickat helt rätt. Jag studerar just nu Digital Marketing & Sales Analytics på IHM här i Göteborg och på fritiden gillar jag att glo på bra serier i soffan tillsammans med min sambo. Jag har även en kreativ ådra som får utlopp när jag samplar gammal soul- och funkmusik och producerar mina egna beats.

Varför valde du att praktisera på Frankly Media från första början?

Jag var i kontakt med många företag när jag sökte praktikplats och det som gjorde att valet föll på Frankly Media var deras inställning. Jag kände direkt att det här företaget kommer vilja satsa på mig och lära mig så mycket som möjligt under min praktikperiod. Som oerfaren i en ny bransch är jag övertygad om att en bra praktikplats är A och O och hos Frankly Media har jag verkligen fått möjligheten att fortsätta att rikta in mig på det jag brinner för. Jag har även fått jobba med några av branschens vassaste kollegor som lärt mig otroligt mycket!

Vilket område inom det digitala marknadsföringslandskapet intresserar och engagerar dig mest?

Sen jag började lära mig digital marknadsföring har jag alltid känt att SEO är det jag brinner för. Jag gillar kombinationen av både det tekniska och kreativa arbetet. Det är även ett område med ständiga förändringar som innebär nya utmaningar i arbetet.

Vad skulle du helst arbeta med om det inte var detta?

Jag har alltid fascinerats av deckare och thrillers så jag tänker att jag kanske skulle jobbat med mordutredningar och att lösa brott. Alla mina barndomsidoler från filmer fångade in skurkar och löste mysterier så det finns fortfarande en liten dragningskraft till det yrket. Kanske skulle jag blivit den som tar över efter Leif GW Persson?

Var finner du inspiration?

Jag får väldigt mycket inspiration när jag ser andra som är duktiga på sitt yrke eller sin hobby. Det kan också vara när jag lyssnar på bra musik, ser en bra film eller serie. Det ger mig inspiration att också vilja bli duktig inom mitt område. Jag brukar även försöka klämma in några träningspass i veckan för att varva ner hjärnan och hämta energi!

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.