Smartphones

av

31 januari, 2017
Smartphones

Smartphones kommer att regera under 2017. Enligt en nyligen publicerad artikel av Smart Insights (www.smartinsights.com) är det nu mobila enheter som används för att surfa på internet, snarare än traditionella stationära datorer. Alla bär en smartphone idag, så denna trend bör inte förvåna någon. Under de kommande åren kommer populariteten för webben accelerera än mer, så marknadsföring via mobil kommer i en snar framtid att bli en stor källa till vinster för digitala marknadsföringsorgan. Att förstå hur man kan främja och sälja produkter och tjänster genom smartphones kommer därför inte bara att bli en stor tillgång, utan även en absolut nödvändighet 2017.

To be continued…

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.