Stora webbplatser. Små företag.

av

24 februari, 2017
Stora webbplatser. Små företag.

En dålig webbplats kan vara skadligt för tillväxten av nystartade och små företag!

För nystartade bolag och småföretagare är hemsidan otroligt viktig för företaget.

Din hemsida definierar vem du är, vad du erbjuder för produkt/tjänst och vilka målgrupper du vill rikta dig till. Potentiella kunder skall enkelt kunna hitta dig via din webbplats via den content du väljer att framhäva.

Således kommer estetiska och användarvänliga webbplatser fungera till din fördel. Du kommer att kunna veta hur dina kunder söker, vilken information som bör finnas på din webbplats och vad som är överflödigt.

I dagens värld av mördande konkurrens och miljoner webbplatser kämpar företagen med att fånga uppmärksamheten hos sin målgrupp. En bra hemsida hjälper dig att göra just det, kunna bibehålla den samt att du inte tappar placering på olika sökportaler så som Google.

Därför är det viktigt att investera i en hög kvalité och professionell hemsida för att presentera ditt företag, expandera din verksamhet och imponera på dina befintliga och nya kunder.

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.