Uppståndelsen av integrerades byråer!

av

11 januari, 2017

De digitala PR- och marknadsföringsbyråerna kommer att slås samman på grund av att det finns tydliga tecken och indikationer på behovet och vinsten av att samordna sociala medier och marknadsföringen av sociala medier.

Även om dessa två områden betraktas som oförenliga av många marknadsförare, kommer de under de kommande åren bli mer benägna att se ökningen av dessa integrerade organ på grund av de fördelar som de medför.

Enligt Frankly Media är företagen nu i stort behov av att använda sociala medier för att marknadsföra sina produkter och tjänster som inte kan hanteras av en traditionell PR- eller en digital marknadsföringsbyrå.

När PR-ansvariga behärskar digital marknadsföring och marknadsförare förstår informationsspridningen, kan de förbättra och öka räckvidden av marknadsföringsbudskapet, vårda kundrelationer, hitta nya vägar till kunder och mycket mer därtill!

To be continued…

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.