Vad jobbar en digitalbyrå i Stockholm med?

av

4 december, 2019
Vad jobbar en digitalbyrå i Stockholm med?

Ordet ”digitalbyrå” låter säkert bekant. Men vad jobbar en digitalbyrå i Stockholm med? När vi är ute och presenterar oss för företag brukar vi förklara våra arbetsuppgifter som en hybrid mellan en webbyrå och en mediabyrå. Vi är även en SEO-byrå och reklambyrå med digitalt fokus. Vi jobbar med varumärkesstärkande och försäljningsdrivande marknadsföringsinsatser i digitala medier så som webbplatser, Googles sökresultat och sociala medier. För våra globala kunder jobbar vi även med Sverige-aktuella Amazon som marknadsföringskanal.

digitalbyrå-stockholm-handshake

 

Yrkesroller på vår digitalbyrå

På vår digitalbyrå jobbar digitala specialister som ser till att våra kunder har en framgångsrik närvaro i digitala medier. Vi samlar in data, tar fram digitala kampanjer och optimerar dessa för att de ska generera så stor affärsnytta som möjligt. Vi har även webbutvecklare som bygger användarvänliga hemsidor som på ett friktionsfritt sätt uppfyller de önskemålen som våra kunders målgrupp har. Vår digitalbyrå i Stockholm har kompetens att förstå vår uppdragsgivares affär i helhet och ta fram digitala strategier som tilltalar deras målgrupp och gynnar företagets verksamhet. Här kan du kan läsa mer om vilka som jobbar på Frankly Media!

digitalbyrå-stockholm-checklist

 

Varför bör man anlita en digitalbyrå i Stockholm?

Vikten av att samla in data och att basera affärskritiska beslut på den datan är idag ett måste för företag som har som ambition att nå tillväxt och ta sitt varumärke på allvar. Med hjälp av korrekt insamling av data hjälper vi företag att förstå sin målgrupp och deras kundresa. På så sätt kan vi presentera våra kunders erbjudande till rätt personer vid rätt tillfälle. Samtliga insatser som vår digitalbyrå i Stockholm gör i digitala kanaler kan mätas och utvärderas. Våra rekommendationer baseras alltid på data och insikter – aldrig på magkänsla!

digitalbyrå-stockholm-insights

 

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.