Välkommen Jean-Philipe till Frankly Media!

av

28 oktober, 2022
Välkommen Jean-Philipe till Frankly Media!

Vi på Frankly Media vill presentera vår nya kollega Jean-Philipe! Jean-Philipe kommer att arbeta som Digital Specialist på vårt kontor i Göteborg och kommer att hjälpa våra kunder med SEO, SEM och SoMe. Vi hoppas att han ska trivas bra hos oss!

 

Berätta lite om dig själv och vad har du gjort tidigare?

Jean-Philipe heter jag, uppväxt i både Malmö och Göteborg men har de senaste fem åren varit på resande fot mest hela tiden. Jag studerade fyra år i Jönköping, också känt som kebabpizzans paradis enligt Jönköpingskollegorna, och examinerade sommaren 2021 som Civilekonom med en marknadsföringsinriktning. Sedan dess har jag arbetat som frilanskonsult inom SEM och webbdesign.

Vad ser du fram emot att jobba med i din nya roll på Frankly Media?

Jag ser väldigt mycket fram emot att få utveckla den kunskap jag har sedan tidigare erfarenheter men att även få lära mig nya saker som jag kan använda mig av. Det skall dessutom bli kul att sitta på flera konton och jobba mot att optimera deras lönsamhet samt bygga upp starka kundrelationer.

Vilka är dina intressen utanför jobbet?

Unik som jag är så gillar jag att träna, umgås med vänner och familj, kolla på fotboll samt lyssna på för mycket poddar… om fotboll. 

Om du skulle vara ett djur, vilket djur skulle det vara och varför?

Enkelt val, jag hade absolut varit en Giraff för att bibehålla min status som längst i rummet.

Annat läsvärt…

Ny möjlighet, sökannonser på TikTok

Ny möjlighet, sökannonser på TikTok

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.