Välkommen Kenan till Frankly Media! 

av

9 februari, 2022
Välkommen Kenan till Frankly Media! 

Välkommen Kenan till Frankly Media! 

Vi på Frankly Media är glada att kunna presentera vår nyaste medarbetare Kenan Galijatovic! Kenan kommer att arbeta som Head of Growth på vårt kontor i Stockholm och vi hoppas att han kommer att trivas bra hos oss! 

Berätta hur hittade du till Frankly Media? 

Jag har en gemensam vän med Nima som pratade väldigt gott om Frankly Media och den resan företaget gör. Det är på den vägen jag fick träffa Nima och Erik. 

Vad har du gjort tidigare? 

Jag kommer senast från Smartson där jag jobbade som Digital Strategist. Smartson är ett digital byrå med fokus på UGC (user generated content), SoMe Ads, kreativa produktioner och rating & reviews. 

Vad ser du fram emot att jobba med i din nya roll på Frankly Media?

Jag vill börja med och lära känna alla nya kollegor och komma in i företagskulturen så fort som möjligt. Sedan vill jag djupdyka i Frankly Medias tjänster för att förstå hur man bygger sin business samt lönsamma kundrelationer. Som en sälj person man är ser jag givetvis fram emot till att börja bidra till fortsatt framgångsrik utveckling.

Vilka är dina intressen utanför jobbet?

En stor del av mitt liv har fotbollen varit nära hjärtat men tyvärr har kroppen börjat säga ifrån. Som tur har jag hittat mindre krävande sporter i form av golf och skidåkning. Då jag är dålig i köket har jag hittat intresse i restaurangbesök där jag är duktig på att avnjuta en middag med ett glas vin. Ett intresse som inte många känner till är att jag bygger möbler ibland, mest då min sambo pekar på något dyrt. 

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media.