Välkommen Linnéa och Mathilda till Frankly Media!

av

5 december, 2022
Välkommen Linnéa och Mathilda till Frankly Media!

Vi på Frankly Media är stolta över att presentera våra två nya kollegor som anslutit sig till Stockholmskontoret. Linnéa Moberg blev headhuntad från Bjurfors där hon suttit som digital specialist och projektledare för över 30 kontor, samt utveckling för varumärket i sin helhet. Hon kommer att gå in som senior projektledare för ett flertal av våra kunder. Vi hälsar även Mathilda Lundgren välkommen som vår nya digitala specialist. Mathilda kommer senast från mediebyrån OMD där hon suttit både som digital specialist och projektledare för flera större kunder, med ett övergripande ansvar för det digitala. Lär känna dem här nedan!

 

 

Linnéa berätta lite om dig själv och vad har du gjort tidigare?

Linnéa Moberg heter jag, är uppvuxen på ön Orust, en timma utanför Göteborg. Spenderade min barndom mestadels på farmor och farfars bondgård, men har alltid älskat storstan och pulsen. Så flyttade till Göteborg där jag studerade fem år digital marknadsföring och projektledning. Startade min karriär i Göteborg på ett fintech bolag, innan jag bytte till fastighetsbranschen och flyttade upp till Stockholm.

 

Vad ser du fram emot att jobba med i din nya roll på Frankly Media?

Att skapa kundrelationer och jobba inom olika branscher. Ser även framemot att jobba i team med fantastiska specialister och att utvecklas tillsammans.

 

Vilka är dina intressen utanför jobbet?

Att uppleva nya saker; allt från prova nya restauranger, testa nya träningsstudios och resa. Men självklart också att umgås med min sambo och mina vänner. Uppskattar också att styra middagar och skapa det där lilla extra, “Det sitter i detaljerna” – känslan.

 

Om du skulle vara ett djur, vilket djur skulle det vara och varför?

Flitig som en myra, envis som en åsna ;).

 


 

Mathilda berätta lite om dig själv och vad har du gjort tidigare?

Mathilda heter jag och kommer från en liten by utanför Helsingborg men har bott i Stockholm i snart 6,5 år. Flyttade hit för att jag ville börja plugga ekonomi som senare utvecklade sig till marknadsföring. Så efter två kandidater gav jag mig ut inhouse men märkte rätt snabbt att jag trivdes bättre på byrå med olika typer av kunder och branscher.
 
Efter några år på KAN (f.d. Dazy) blev jag rekryterad till OMD, en stor mediabyrå där jag jobbat som Media Manager med ansvar över de digitala delarna. Dessa delar innefattade främst SOME, SEM, SEO, programmatic, ad operations, online video, influencer marketing och native men har även kunskap inom mer traditionella delar så som utomhus och print. Både från OMD och KAN har jag fått kunskap från många olika typer av kunder, både storleksmässigt och inom olika segment.
 

Vad ser du fram emot att jobba med i din nya roll på Frankly Media?

Ser fram emot att få jobba med spännande kunder och speciellt mina nya kollegor (kanske testa några trevliga restauranger runt omkring då jag varit på medis ett tag).
 

Vilka är dina intressen utanför jobbet?

Jag har ju tyvärr inga speciella intressen men älskar att käka ute och testa nya restauranger (se ovan). Spelar även lite padel och golf när det inte är allt för kallt eller regnigt.
 

Om du skulle vara ett djur, vilket djur skulle det vara och varför?

Jag vill ju säga något coolt djur som typ delfin. Sjukt smarta och häftiga djur!

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.