Välkommen till teamet Emelie!

30 juni, 2021
Välkommen till teamet Emelie!

Låt oss glatt introducera vår nya medarbetare Emelie Wassberg!

Emelie kommer att arbeta som Digital Specialist hos oss och kommer att arbeta med SEO, SEM och sociala medier för våra kunder. Lär känna Emelie bättre här nedan.

 

Berätta om dig själv, vad har du gjort tidigare?

Emelie Wassberg heter jag, 25 år gammal. Flyttat runt en del under min uppväxt så någon “born and raised” har jag inte att komma med, men mitt hjärta kommer alltid slå lite extra för Stockholm.
 
Lundensare med en magisterexamen i internationell marknadsföring och varumärkesarbete i bagaget. Drog direkt upp till Stockholm efter examensceremonin och började min resa inom digital marknadsföring. En vända i start-up världen följt av en sväng på Tele2 och här är jag nu!

 

Hur hittade du till Frankly Media?

Jag kom i kontakt med Frankly Media via LinkedIn i samband med att ni tog er an MELIMELI. Jag började följa er och när jag såg att det fanns en ledig tjänst som Digital Specialist kändes det självklart att skicka in en ansökan.

 

Vad ser du mest fram emot att jobba med i din nya roll på Frankly Media?

Jag ser fram emot att få vässa mina kunskaper och nörda ner mig rejält i den djungel som är digital marknadsföring. Att finnas till och hjälpa våra kunder på deras resa att stärka sin digitala närvaro. Givetvis ska det också bli otroligt kul att få bekanta mig med mina nya kollegor!

 

Vilka är dina intressen utanför jobbet?

Jag springer en hel del på fritiden, gärna längre distanser med siktet inställt på att bränna av ett marathon inom en snart framtid. Det är min tid att koppla av och koppla bort, att försvinna in i mig själv för en stund. Jag har även en stor passion för konst och design – färg och form är min melodi!
 
Icke att förglömma är min outtröttliga kärlek för mat (äta, inte laga, bör tilläggas), gärna i sällskap av familj och vänner. Det är något som hängt med mig sedan barnsben. Jag lever hårt efter devisen “du vet inte förrän du har smakat” och räds inte att ta mig an nya smakupplevelser. Livet är helt enkelt för kort för att missa god mat.

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.