Välkommen till teamet Mikael!

av

29 april, 2021
Välkommen till teamet Mikael!

Låt oss introducera vår nya kollega Mikael Karlsson!

Mikael kommer att arbeta som säljare och projektledare på vårt kontor i Stockholm och i Göteborg. Vi ser fram emot att jobba ihop med Mikael och hoppas att han ska trivas bra tillsammans med oss. Lär känna honom lite bättre här nedan.

 

Berätta om dig själv vad har du gjort tidigare?

Jag kommer senast från mediabyrån OMD där jag var kundansvarig projektledare för lokala och globala kunder. Jag ansvarade bl.a. för framtagning av mediastrategi & marknadsaktiveringar, affärsutveckling, implementation av martech-projekt och ledning av team. Tidigare erfarenheter har jag från andra mediabyråer, adtech-sidan och reklambyrå.

 

Hur hittade du Frankly Media?

Jag har följt Frankly Media på håll och tog kontakt i rätt läge när ni planerade en expansion.

 

Vad gör du helst utanför jobbet?

När omvärlden är normal umgås jag gärna med familj och vänner. Under senaste året har det blivit en hel del utflykter i Sverige. Det blir också en del löpning och cykling.

 

Vad ser du mest fram emot att jobba med i din nya roll på Frankly Media?

Jag ser fram emot att vara en del av företagets fortsatta expansion och att utveckla kunder så de blir starkare inom sina marknader.

Annat läsvärt…

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.