Välkommen till teamet Oskar!

av

29 oktober, 2020
Välkommen till teamet Oskar!

Välkommen till teamet Oskar!

Vi på Frankly Media vill glatt introducera en ny stjärna i teamet! Oskar har börjat hos oss som Digital Specialist och kommer att arbeta med SEO, SEM och sociala medier. Lär känna Oskar bättre här nedan.


Berätta lite om dig själv. Vad har du gjort tidigare?

Mitt namn är Oskar och jag är 27 år ifrån Göteborg. Slutförde precis mina studier där jag läst Business Management på IHM Business School & London South Bank University. Parallellt med studierna drev jag eget företag inom affiliate marketing. Nu var det några år sedan men jobbade som bartender när jag var i 20 årsåldern.


Hur hittade du Frankly Media?

Jag snubblade över Frankly Media av en slump. Jag träffade Nima, en av grundarna, i ett annat sammanhang och vi började prata. Jag berättade om vad jag har gjort senaste åren, och han berättade om Frankly Media. Sedan visade det sig att de hade en tjänst öppen som Digital Specialist och jag fick ett gott intryck av företaget så jag hoppade ombord.


Vad gör du helst utanför jobbet, vilka är dina intressen?

Klyschigt men jag gillar att resa, matlagning och vin, helst i kombo. Sedan har mina vänner tyvärr golf som största intresse så det blir en hel del golf på fritiden, jag är dock urusel.


Vad hade du jobbat med om du inte arbetat här tror du?

Svårt, jag och en kompis var inne ett tag på att öppna en restaurang men vet inte om det hade passat mig så bra. Jag föredrar nog att vara gästen istället.

Annat läsvärt…

Frankly News v.26

Frankly News v.26

Frankly News V.26 Den här veckan fokuserar vi på att förbereda inför sommar och semestertider....

Frankly News v.18

Frankly News v.18

Frankly News V.18 Frankly Media fortsätter att växa och vi är glada att hälsa Nora och Felicia...