Välkommen till teamet Sandra!

av

11 januari, 2022
Välkommen till teamet Sandra!

Låt oss glatt introducera vår nya medarbetare Sandra Gederberg!

Låt oss glatt introducera vår nya medarbetare Sandra Gederberg! Sandra kommer att arbeta som Digital Specialist hos oss och kommer att arbeta med SEO, SEM för våra kunder. Lär känna Sandra bättre här nedan.

 

Hur hittade du till Frankly Media?

 

Efter att ha arbetat brett med digital marknadsföring inhouse så saknade jag gemenskapen och utbytet med kollegor som arbetar med samma sak. Jag hade sneglat på Frankly sedan tidigare, så när jag såg öppningen var det bara att “press send”.

 

Berätta om dig själv, vad har du gjort tidigare?

Jag heter Sandra Gederberg, är 36 år och bor i Masthugget med Johan och två barn. Hade lång bakgrund inom butik innan jag hoppade på en utbildning på IHM med e-handelsinrikting. Därefter har jag arbetat både på byrå och kund-sidan med allt ifrån SEO, SEM, SoMe, CRO, Content och webb.

 

Vad ser du mest fram emot att jobba med i din nya roll på Frankly Media?

Som jag nämnde innan, att få det värdefulla utbytet av kollegors idéer, kompetens och erfarenheter i branschen, samt att få vara en del av kundernas digitala utveckling, såklart!

 

Vilka är dina intressen utanför jobbet?

Det blir mycket kring barnens schema, annars ägnar jag mig mycket åt olika projekt på hemmaplan, får ständigt idéer om att förändra och förbättra! Gör det också gärna på egen hand, “kan själv”. Senaste projektet är att platsbygga förvaring. Är svag för inredning, design, växter och allt däromkring. Har även en liten framtidsdröm om ett eget varumärke.

 

Välkommen till teamet Sandra, önskar vi övriga på Frankly Media!

Annat läsvärt…

Frankly News v.3

Frankly News v.3

Senaste nytt från kontoret Denna veckan har bägge kontoren pustat ut efter en intensiv vecka full...

Frankly News v.1

Frankly News v.1

Senaste nytt från kontoret Nytt år, nya möjligheter – och nya tillskott till team Frankly. Den här...