Varför behöver du en byrå för Virtual Reality?

av

2 mars, 2017
Varför behöver du en byrå för Virtual Reality?

Varför behöver du en byrå för Virtual Reality?

Digitala byråer har förberett sig i över ett decennium nu, likväl har varumärken har vunnit lotteriet med Virtual Reality (VR) men just nu vet man inte hur man ska casha in sin lott mot vinst.

Problemet är att VR-innehåll (Content) misslyckas med mediet. Företagen åker redan X2000 genom den digitala världen medan deras kunder fortfarande står på perrongen lämnandes besvikna med noll vetskap om hur de ska använda sig utav VR-tekniken. Virtual Reality ger publiken/kunden en känsla, en anledning att interagera med ditt varumärke utan distraktion. Våra hjärnor är utformade att minnas händelser med anknytning till platser, vilket innebär att VR-kampanjer har ett längre spår i vårt minne.

En framgångsrik VR-marknadsföringsstrategi handlar om att leda sin publik, inte tvinga den åt ditt håll.  Det handlar om känslor, varma känslor. Just nu finns det ingen marknadsföringskanal med mer marknadspotential för varumärken än VR.

Virtual Reality har i första hand drivits av spelindustrin och är centrerad på den interaktiva skriv- och designplattformen för att skapa engagerande upplevelser. Digitala byråer är skickliga på att förstå hur människor rör sig i den digitala världen. De är specialiserade på ritningsanvändare alltså UX/UI design, inte att verkställa beslut åt publiken/kunden. Med det sagt så är det fortfarande tidiga dagar för VR.

 

Annat läsvärt…

Ett företag två kontor

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Året som varit

Året som varit

År 2022 har minst sagt varit ett händelserikt år för oss på Frankly Media. Vi tittar tillbaka på året som varit som har inneburit allt från nya spännande kunder, nya medarbetare, uppdateringar inom det digitala, till fina och välförtjänta nomineringar.