FRANKLY MEDIA

Kundcase – Klinik34

Klinik34 behövde en ny estetiskt tilltalande hemsida, med användarvänlig webbdesign och sökmotorvänligt innehåll.

Om Klinik34

Klinik34 är ledande inom minimalinvasiv estetisk kirurgi och medicinsk hudvård och utför årligen mer än 400 estetiska operationer och 2000 minimalinvasiva ingrepp.

På sin klinik i Göteborg erbjuder Dr. Berne och hans team behandlingar och operationer som bröstförstoring, fettinjektioner, bukplastik, Brazilian Buttlift och fillersbehandlingar.

Workshop

Vi anordnade en gemensam workshop för att tillsammans komma fram till en optimal lösning.

Med vår checklista kunde vi snabbt identifiera kundens behov och vilka funktioner som behövde vara med.

Första skiss

Vi tog fram en design för hemsidan som förmedlade rätt känsla för Klinik34 och deras varumärke.

Som kontrast till deras befintliga logotyp i svart och vitt tog vi fram färgstarka och tilltalande bilder för att skapa en första skiss på den nya hemsidan.

UX/UI Design

Vi tog fram ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt för besökare till hemsidan för Klinik34 att hitta information och snabbt navigera till rätt innehåll.

Funktionalitet

På sin befintliga hemsida saknade Klinik34 ett formulär där kunder snabbt kunde komma i kontakt med kliniken.

Vi skapade ett smart bokningsformulär där kunder enkelt kan ladda upp bilder på sig själva och boka en konsultation online eller vid ett personligt besök hos Klinik34.

WordPress – Webbutveckling

Den nya hemsidan för Klinik34 utvecklades i WordPress, en användarvänlig plattform som gör det enkelt för kunden att själv uppdatera innehåll och hantera och svara på förfrågningar via onlineformulär.

Testimonial

Suverän support både via telefon och mejl. Alltid trevligt bemötande av kunnig, lyhörd och engagerad personal. Redan efter vårt första möte visste vi att Frankly Media skulle passa oss utmärkt, vi får alltid den hjälp vi behöver och kräver. Ni är fantastiska!!

– Fredrik Berne, Grundare av Klinik34