Kundcase - Tectorius

Tectorius behövde en ny sökmotoroptimerad hemsida med användarvänlig webbdesign som tydligt presenterar deras tjänster inom takbehandling.

Om Tectorius

Tectorius grundades för 10 år sedan och är idag ledande inom takbehandling och takbeläggning på den svenska marknaden med tusentals nöjda kunder. Metoden att behandla tak har utvecklats i Tyskland, där man sen lång tid tillbaka väljer att förnya sina tak istället för att byta dem.

Första Mötet & Behov

Vid vårt första möte med Tectorius kom vi fram till att kunden önskade få hjälp med att ta fram en helt ny designprofil, med hemsida, print- och mässmaterial. De ville även få hjälp med marknadsföring, mediaköp och SEO.

The pitch

Vi hade två team som arbetade med att ta fram förslag på design och marknadsplan för Tectorius. Efter tre veckor presenterade vi sen våra lösningar för kunden.

Besöka HQ i Jönköping

För att få en djupgående förståelse om Tectorius verksamhet så besökte vi deras högkvarter i Jönköping. Tectorius är störst i Sverige inom takbehandling och planerar att tredubbla sin omsättning kommande år.

Fotosession & Material

För att skapa nytt designmaterial och hemsida för Tectorius så behövde vi bättre bildmaterial. Vi bokade därför en fotograf med drönare och följde Tectorius arbete på plats i Eskilstuna. Photoshoot på tak!

Hemsida

Vi utvecklade en ny användarvänlig hemsida för Tectorius med ett gränssnitt som gör det enklare för besökare att hitta rätt information. Den nya hemsidan är mer visuell med många fina bilder och sökmotoroptimerade texter.

Testimonial

“Jag har letat under en lång tid efter en kompetent partner som tar hand om min hemsida och ser till att den blir kontinuerligt optimerad gentemot Googles plattform. Med Frankly Media känner jag att vi har hittat en professionell partner. Jag har verkligen upplevt service, kompetens och tillit och är väldigt nöjd med Frankly Media som vår mediebyrå.”
– Josef Demirel, VD/Grundare