FRANKLY NEWS v.8

Ett företag två kontor

Vi på Frankly Media tror på att alltid finnas tillgängliga för våra kunder då vi värdesätter en nära och långvarig samarbetsrelation. Vi har idag två kontor i Sveriges största städer, vilket gör att vi kan vara nära fler kunder, men vi kan också säkerställa att vi har möjlighet att hitta rätt kompetens och erfarenhet hos våra anställda.

Starkt team på olika platser

Tillsammans bygger vi ett starkt team trots att vi inte sitter på samma plats, genom att ha daglig digital kontakt. Men självklart hälsar vi även på varandra då och då, för olika aktiviteter som workshops, kick-off m.m.

På våra kontor står dörrarna alltid öppna för våra kunder, man får gärna komma förbi oss på Brahegatan 30 i Stockholm eller på Kungsportsavenyn 34 i Göteborg. Eller så tar vi oss till er. Vi gillar och värdesätter möjligheten att kunna träffa våra kunder fysiskt men om tid och möjlighet inte finns så skulle man nog kunna kalla internet för vårt tredje kontor.

Stockholm

Brahegatan 30
114 37 Stockholm
Digitalbyrå Stockholm

Göteborg

Kungsportsavenyen 34
411 36 Göteborg
Digitalbyrå Göteborg

Barncancerfonden

Som stolt supporter av Barncancerfonden väljer vi att varje jul ge ett bidrag på 12 000 kr till förmån för Barncancerfonden.

Vill du också ge en gåva, swisha till 90 20 900.