Tjänster

Konverteringsoptimering

Målet med konverteringsoptimering är att konvertera så många hemsidebesökare till kunder som möjligt. En konverteringsoptimerad hemsida innebär goda förutsättningar för kraftigt ökad försäljning.

A/B-tester

På Frankly utför vi A/B-tester för att generera ökad konvertering så att flera av era besökare ska omvandlas till betalande konsumenter, leads eller offerter.

Med välplanerade A/B-tester kan vi urskilja vilken text, design och funktionalitet som presterar bäst och få data som kan hjälpa oss att fatta rätt beslut. Vi går från rena hypoteser till att faktiskt veta hur era besökare beter sig på er hemsida.

UX interaktionsdesign

Användarvänlighet är viktigt för att dina besökare enkelt ska kunna navigera och använda funktioner på er hemsida.

Vår webbyrå i Stockholm och Göteborg är specialister på UX (user experience) och interaktionsdesign, vilket innebär att vi har användaren i fokus när vi bygger en ny hemsida. Med en användarvänlig hemsida kan ni komma att öka både leads och försäljning.

Heatmaps

Att arbeta med heatmaps är ett bra sätt för oss att visualisera hur dina besökare rör sig på hemsidan.

Våra digitala specialister använder sig av heatmaps som ger dig direkt feedback på hur hemsidans besökare rör sig på webbplatsen. Genom heatmaps får vi möjligheten att se exakt hur besökarna rör sig genom inspelade heat-, click & scrollmaps som enklare identifierar era så kallade “flaskhalsar” på hemsidan.

Optimering av laddtid

För att ge era besökare en optimal användarupplevelse så är det viktigt att ni optimerar webbplatsens laddningstider. Det stärker även era chanser till bättre organiska placeringar (SEO) hos Google.

Våra webbutvecklare optimerar era laddtider (PageSpeed) genom att identifiera de faktorer som har en negativ inverkan på er hemsida. Detta kan innefatta allt från att komprimera och välja rätt filformat för bilder till att rensa onödig HTML- och CSS-koder på webbsidan.

Responsiv hemsida

Vi skapar skräddarsydda hemsidor med modern responsiv webbdesign

Det innebär att hemsidorna optimeras och anpassas för alla skärmstorlekar och webbläsare. Din hemsida kommer att fungera lika bra på datorer och surfplattor som på mobila enheter. Nuförtiden är det nämligen av yttersta vikt att ha en mobilvänlig hemsida ifall ert företag strävar efter god organisk synlighet, våra utvecklare tänker därför alltid mobile first.

Fullservicebyrå inom digital marknadsföring

Frankly Media är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring med kontor i både Stockholm och Göteborg. Genom kommunikation och digital expertis så hjälper vi ert företag att öka trafik och försäljning med mätbara resultat.

Speak Frankly.

Kontakta oss på info@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Senaste nytt från kunskapsbanken

SEO
Google Consent Mode V2 – Ett krav för annonsörer på Google.

Under mars 2024 lanseras Google Consent Mode v2 som svar på Digital Markets Act från...

Läs mer
SoMe
Omnikanal-marknadsföring: vi guidar dig

Upptäck kraften i omnikanal-marknadsföring och hur den kan skapa enhetliga och engagerande kundupplevelser över olika...

Läs mer
SoMe
Så ökar du organisk räckvidd 2024

Att öka organisk räckvidd kan kännas svårt med konstanta algoritmuppdateringar. Läs våra konkreta tips på...

Läs mer