Frankly Media

SEO-byrå Stockholm

Frankly Media är en SEO byrå i Stockholm & Göteborg. Hos oss jobbar specialister inom sökmotoroptimering som kan hjälpa ert företag att öka synligheten och försäljningen från Googles sökresultat!

Om vår SEO-byrå i Stockholm

Vår SEO-byrå i Stockholm hjälper till med att optimera webbplatser för att förstärka den organiska synligheten. Vårt team av erfarna SEO-specialister står redo att erbjuda er expertis inom sökordsanalys, redaktionell SEO, teknisk SEO och CRO-optimering för att öka er organiska webbtrafik och konverteringsfrekvens. Oavsett om ni är intresserade av att öka onlineförsäljningen eller attrahera fler potentiella kunder, så kan vi guida er till att nå era digitala målsättningar. Genom att använda avancerad sökmotoroptimering skapar vi de bästa förutsättningarna för att ranka högst upp i Googles organiska sökresultat. Tillsammans kan vi omvandla era digitala visioner till verklighet och förstärka er digitala närvaro. Ta kontakt med vår SEO-byrå i Stockholm idag för att ta er webbplats till nästa nivå.

Vi hjälper er med SoMe, SEO & SEM

Vi på Frankly Media är idag en digitalbyrå i Stockholm & Göteborg som tillhandahåller det mesta vad gäller digitala marknadsföringstjänster som SEM, SEO & SoMe. Som kunnig och erfaren digital partner värdesätter vi en nära kommunikation med våra kunder, och du kan lita på att vi tar fram den bästa lösningen för just dig och ditt företag.

KUNDCASE | HOTEL DIPLOMAT

Hotel Diplomat -
Ett långsiktigt samarbete

KUNDCASE | CENTRALBADET

Vi ökar Centralbadets onlineförsäljning

Speak Frankly.

Kontakta oss på speak@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Vad är SEO?

SEO är en förkortning för den engelska termen Search Engine Optimization. Vi som SEO-byrå i Stockholm optimerar våra kunders hemsidor så de rankar högre än sina konkurrenter i sökresultat. SEO kan delas in i två områden: On-page & Off-page

On-page SEO: Detta område involverar optimering av olika element på er egen webbplats för att förbättra dess synlighet i sökresultaten. Vårt team fokuserar på att skapa optimerat innehåll, inklusive texter, rubriker, meta-beskrivningar och sidtitlar. Vi arbetar även med att optimera sidhastigheten och källkoden så att Googles sökrobotar enkelt kan indexera och förstå innehållet på er webbplats.

Off-page SEO: Off-page SEO innefattar rankingfaktorer som existerar utanför er egen webbplats. En central del av detta område är länkbyggnad. Vi hjälper våra kunder att öka antalet kvalitativa och relevanta länkar som pekar till deras webbplatser från andra auktoritära källor. Detta bidrar till att stärka webbplatsens auktoritet och relevans i sökmotorernas ögon.

Så arbetar vår SEO-byrå i Stockholm – steg för steg

1. Audit

Vi börjar med att göra en nulägesanalys för att skapa en tydlig bild av hemsidan och vilka åtgärder som behöver tas framöver. Under vår audit kollar vi även på hur mycket trafik och konverteringar hemsidan genererar organiskt idag.

2. Strategi

Efter att vi har gjort en audit, diskuterar vi i samråd med er vilka önskade målsättningar och KPI:er som bör tas i beaktning. Detta för att skapa en så bra grund och långsiktigt arbete framåt som möjligt.

3. Uppsättning

Därefter ser vi till att vi har tillgång till hemsidan och implementera andra väsentliga analys- och mätverktyg som behövs för att kunna utföra ett så bra SEO-arbete som möjligt.

4. Optimering

När uppsättningen är klar så kan våra SEO-specialister börja optimera innehållet på hemsidan utifrån nulägesanalysen och den uppsatta strategin för att öka er organiska synlighet och driva in ökad relevant trafik.

5. Rapportering

Löpande uppdaterar vi er med genomförda åtgärder och presenterar planerade åtgärder som skall tas framåt. Detta följs sedan upp månadsvis med en rapport där vi tillsammans med er bokar ett fysiskt möte eller videosamtal. Under mötet går vi mer djupgående går in på hur det har gått under månaden sett till utvalda KPI:er och sökordens ranking.

Vår SEO byrå i Stockholm jobbar endast utifrån sökmotorernas riktlinjer och säkerställer därmed att din hemsida inte blir blockerad av Google eller andra sökmotorer. Vi utvecklar alltid en långsiktig och hållbar SEO-strategi för ditt företag!

Vanliga frågor & svar inom SEO

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering (SEO) syftar på de åtgärder som hjälper er hemsida att synas så högt upp som möjligt i sökmotorernas sökresultat. Visst låter det lockande när någon googlar på “Köpa soffa” och du som säljer soffor syns högst upp? För att lyckas med det krävs en sökmotoroptimerad hemsida. Vår SEO byrå i Stockholm optimerar innehållet och strukturen på din hemsida och ser till att ni syns på viktiga söktermer!

Varför ska man jobba med SEO?

För att lyckas som företag är en digital närvaro och synlighet ett krav. SEO kräver ett konstant arbete och har man inte kompetensen inhouse kommer konkurrenterna att hela tiden ligga steget före. Synd man inte, finns man inte! På vår SEO byrå i Stockholm jobbar experter inom sökmotoroptimering som har kunskapen som krävs för att ni ska kunna ranka högre än era konkurrenter.

Varför ska man anlita Frankly Media som SEO byrå i Stockholm?

Frankly Media arbetar med både små- och stora företag och vi har erfarenhet av olika typer av projekt. Vi anpassar alltid vårt SEO-arbete efter dina förutsättningar och hjälper er att växa organiskt. Vår SEO byrå i Stockholm ser till att ni syns på viktiga söktermer och får in relevant trafik till er hemsida som ökar försäljningen. Vi sätter alltid era affärsmål och er affärsnytta i fokus!

Senaste nytt från Kunskapsbanken

Skapa persona för ert företag

Lär er stegen för att skapa en detaljerad persona som kan revolutionera er marknadsföringsstrategi. Utforska...

Läs mer
SEO
Lokal SEO: Vägen till lokal synlighet

Lokal SEO är en strategi som fokuserar på att öka din webbplats synlighet i sökmotorresultat...

Läs mer
SEO
Så arbetar du med SEO på TikTok

För att lyckas på TikTok är det en god idé att inkludera SEO i din...

Läs mer