Tjänster

Organic Social – Nå ut organiskt på sociala medier

Genom att arbeta med den organiska närvaron av sociala medier kan ni bygga upp en stark online-närvaro utan att behöva förlita er på betalda annonser. Vi som digital marknadsföringsbyrå kan guida er genom strategier, optimering och analys för att säkerställa att ni utnyttjar fullt ut den kraft som organic social har att erbjuda.

Svårt att hitta rätt Organic Social byrå?

Det kan vara en utmaning att hitta rätt partner för att hantera den organiska sidan av era sociala medieplattformar. Många Organic Social byråer fokuserar på betald annonsering och lämnar den organiska delen. Vi har erfarenhet av att jobba organiskt på både Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest och TikTok. Hos Frankly Media är vi experter på både Paid Social och organic social, och vi är här för att hjälpa er att bygga upp en stark och engagerad närvaro på sociala medier utan att behöva investera i annonser.

Vi hjälper er med SoMe, SEO & SEM

Vi på Frankly Media är idag en digitalbyrå som tillhandahåller det mesta vad gäller digitala marknadsföringstjänster som SEM, SEO & SoMe. Som kunnig och erfaren digital partner värdesätter vi en nära kommunikation med våra kunder, och du kan lita på att vi tar fram den bästa lösningen för just dig och ditt företag.

KUNDCASE | HOTEL DIPLOMAT

Hotel Diplomat -
Ett långsiktigt samarbete

KUNDCASE | CENTRALBADET

Vi ökar Centralbadets onlineförsäljning

Vad vi gör

På Frankly Media är vi specialiserade på att hjälpa företag att att ta nästa steg för den organiska sidan av era sociala medier. Vårt team av erfarna specialister arbetar nära er för att skapa och genomföra en strategi som är skräddarsydd efter era behov och mål.

Vanliga frågor & svar inom Organic Social

Vad är organic social?

Organic social hänvisar till den delen av sociala medier där företag och organisationer använder sig av icke-betalda metoder för att nå ut till sin publik. Det innebär att de skapar och delar innehåll, interagerar med följare och bygger en online-närvaro utan att använda betald annonsering.

Varför är organic social viktigt?

Organic social är viktigt eftersom det ger företag och organisationer möjlighet att bygga äkta relationer med sin publik. Det handlar om att skapa engagerande och värdefullt innehåll som människor vill interagera med, vilket kan leda till ökad följarskara, lojalitet och förtroende.

Vilka sociala medieplattformar passar bäst för organic social?

Organic social kan fungera på alla sociala medieplattformar, men det är viktigt att anpassa er strategi efter plattformen och er målgrupp. Plattformar som Facebook, Instagram och TikTok erbjuder möjligheter att skapa visuellt engagerande innehåll, medan LinkedIn kan vara mer lämplig för professionell kommunikation.

Vad är skillnaden mellan organic social och paid some?

Organic social fokuserar på att bygga upp en närvaro och engagemang utan att betala för annonser. Betald annonsering, å andra sidan, innebär att ni spenderar pengar för att visa era inlägg eller annonser för en bredare publik. Båda metoderna kan vara värdefulla och komplettera varandra i en social mediestrategi.

Hur kan vi öka vår organiska räckvidd på sociala medier?

För att öka er organiska räckvidd är det viktigt att skapa högkvalitativt, relevant och engagerande innehåll som tilltalar er målgrupp. Regelbunden interaktion med följare och användning av relevanta hashtags kan också hjälpa till att öka er synlighet.

Kan vi mäta resultaten av organic social?

Ja, resultatet av er organic social-strategi kan mätas genom att använda olika sociala medieverktyg och analyser. Ni kan övervaka metriker som följartillväxt, engagemang (likes, kommentarer, delningar), och trafik till er webbplats för att utvärdera er prestation.

Speak Frankly.

Kontakta oss på speak@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Vi hjälper er sätta en tydlig strategi för ert organiska innehåll

Att ha en tydlig strategi för ert organiska sociala innehåll är avgörande för att nå framgång på sociala medier. Hos Frankly Media är vi experter på att utveckla skräddarsydda strategier som passar era mål och er målgrupp.

Organic Social SoMe

Vad händer när man anlitar Frankly Media som Organic Social byrå?

1. Expertis och erfarenhet

Med en gedigen erfarenhet inom organic social har vårt team arbetat med en mångfald av branscher och kunder. Detta innebär att vi kan dra nytta av vår breda kompetens och applicera bästa praxis på er strategi. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och ändringarna på sociala medieplattformar för att säkerställa att er närvaro är i linje med de senaste rönen inom digital marknadsföring.

2.Skräddarsydda lösningar

Vi tror på att varje företag har sin egen unika röst och målgrupp. När ni anlitar oss, börjar vi med att lyssna noggrant på er och förstå era behov. Vi tar oss tid att lära känna er verksamhet, era mål och er målgrupp. Därefter utformar vi en skräddarsydd organic social strategi och contentplan som är anpassad efter era specifika utmaningar och mål.

3. Resultat och tillväxt

Vår främsta målsättning är att hjälpa er att uppnå mätbara resultat och tillväxt på sociala medier. Genom att bygga upp en lojal och engagerad följarskara och genom att skapa relevant innehåll som konverterar, hjälper vi er att stärka ert varumärke och öka er online-närvaro.

Senaste nytt från Kunskapsbanken

Skapa persona för ert företag

Lär er stegen för att skapa en detaljerad persona som kan revolutionera er marknadsföringsstrategi. Utforska...

Läs mer
SEO
Lokal SEO: Vägen till lokal synlighet

Lokal SEO är en strategi som fokuserar på att öka din webbplats synlighet i sökmotorresultat...

Läs mer
SEO
Så arbetar du med SEO på TikTok

För att lyckas på TikTok är det en god idé att inkludera SEO i din...

Läs mer