FRANKLY MEDIA

Digitalbyrå Stockholm

Frankly Media är en digitalbyrå i Stockholm. Vi är specialister på SEO, SEM, SoMe och webbutveckling. Vi har lång erfarenhet av att skapa skräddarsydda kampanjer med korrekt uppsättning och mätning för maximalt resultat.

Digitalbyrå Stockholm

Varför anlita en digitalbyrå i Stockholm

Vår digitalbyrå i Stockholm hjälper företag att samla in korrekt data om sin målgrupp och sina kanaler och presenterar den datan så att ni kan ta korrekta affärskritiska beslut. Idag börjar majoriteten av alla kundresor i den digitala världen. För att ett företag ska lyckas med sina affärsmässiga mål krävs det därför att man på ett eller annat sätt har en digital närvaro. Genom att analysera och optimera kundresan kan vi placera era produkter eller tjänster framför rätt personer som söker efter just det ni erbjuder. Våra rekommendationer kommer alltid att baseras på noga analyserad data – aldrig på magkänsla!

Vad innebär digital marknadsföring?

Begreppet digital marknadsföring kan låta godtyckligt, och man kan fråga sig om inte all marknadsföring är digital år 2019?

Vårt svar är enkelt och lyder som följer; en stor del av dagens marknadsföring är digital, men det är också för att det är så lättillgängligt.

Vi är specialister på digitala kanaler så som sökmotoroptimering, sökmarknadsföring och sociala medier. Med korrekt uppsättning och mätning hjälper vi dig att nå ut till nya kunder online. Vi skräddarsyr kampanjer baserat på vad du önskar uppnå, vare sig det är ökad trafik eller försäljning – eller både delarna!

Hur jobbar vi jämfört med andra digitala byråer i Stockholm?

Innan vi börjar vårt arbete sätter vi oss tillsammans och diskuterar vad er verksamhet har för mål med er digitala närvaro. Vi vet att ett nära samarbete med våra kunder är receptet till en lyckad digital strategi. Ni kan era tjänster eller produkter utan och innan och vår digitalbyrå i Stockholm har som jobb att se till att era erbjudanden visas för rätt personer. Med sökmotoroptimering kan vi öka din synlighet i Google’s sökresultat och få in relevant trafik till din webbplats. Hos oss jobbar även experter inom PPC (Pay-Per-Click) som skräddarsyr kampanjer, mäter och optimerar dessa för största möjliga affärsnytta!

Digital marknadsföring med Google Ads, Facebook annonsering och mycket mer

Frankly Media är en digitalbyrå i Stockholm och Göteborg. Hos oss hittar du digitala marknadsförare med spetskompetens inom sökmotoroptimering, Google Ads, sociala medier och webbutveckling.

Vi anpassar oss efter din verksamhets unika behov, oavsett storlek. Frankly Media föddes 2016 och sedan dess har vi byggt en rad hemsidor, sökmotoroptimerat dubbelt så många och lanserat mängder av lyckade ppc-kampanjer.

Den röda tråden i vårt arbete är den att vi hjälper företag bygga en mer lönsam (och långsiktig) affär.

Vi besitter bred spetskompetens tack vare vår erfarenhet av att arbeta med vitt skilda branscher av olika storlek, såväl internationellt som nationellt.

Företag vi jobbar med

På Frankly Media jobbar digitala specialister och webbutvecklare med gedigen erfarenhet av digital marknadsföring. Vi hjälper alla typer av företag oavsett storlek, bransch och omsättning. Idag jobbar vår digitalbyrå i Stockholm och Göteborg med stora internationella företag och sköter deras marknadsföring på flera olika marknader. Vi har även nationella kunder där vi ökar deras försäljning och digitala närvaro i flertalet kanaler så som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi sköter även den digitala marknadsföringen för mindre lokala företag och ser till att deras erbjudande når ut till nya potentiella kunder! Här kan du läsa våra kundcase!

Webbutveckling

Vi bygger skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar som är enkla att hantera för både dig och dina kunder. Vi hjälper dig även med löpande underhåll av din hemsida.

Digital Marknadsföring

Träffsäker och kostnadseffektiv annonsering i alla digitala kanaler; Google, Facebook, Instagram m.fl. Vi når din målgrupp med rätt budskap vid rätt tillfälle för att maximera din ROI.