FRANKLY MEDIA

Digitalbyrå Stockholm

Vi är specialister på digital marknadsföring med lång erfarenhet av skräddarsydda kampanjer, med korrekt uppsättning och mätning för maximalt resultat.

Digital marknadsföring med Google Ads, Facebook annonsering och mycket mer

Frankly Media är en digitalbyrå i Stockholm och Göteborg. Hos oss hittar du digitala marknadsförare med spetskompetens inom sökmotoroptimering, ppc och webbutveckling.

Vi anpassar oss efter din verksamhets unika behov, oavsett storlek. Frankly Media föddes 2016 och sedan dess har vi byggt en rad hemsidor, sökmotoroptimerat dubbelt så många och lanserat mängder av lyckade ppc-kampanjer.

Den röda tråden i vårt arbete är den att vi hjälper företag bygga en mer lönsam (och långsiktig) affär.

Vi besitter bred spetskompetens tack vare vår erfarenhet av att arbeta med vitt skilda branscher av olika storlek, såväl internationellt som nationellt.

Vad innebär digital marknadsföring?

Begreppet digital marknadsföring kan låta godtyckligt, och man kan fråga sig om inte all marknadsföring är digital år 2019?

Vårt svar är enkelt och lyder som följer; en stor del av dagens marknadsföring är digital, men det är också för att det är så lättillgängligt.

Vi är specialister på digitala kanaler, med erfarenhet av korrekt uppsättning och mätning för maximalt resultat. Vi skräddarsyr kampanjer baserat på vad du önskar uppnå, vare sig det är ökad trafik eller försäljning – eller både delarna!

Webbutveckling

Vi bygger skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar som är enkla att hantera för både dig och dina kunder. Vi hjälper dig även med löpande underhåll av din hemsida.

Digital Marknadsföring

Träffsäker och kostnadseffektiv annonsering i alla digitala kanaler; Google, Facebook, Instagram m.fl. Vi når din målgrupp med rätt budskap vid rätt tillfälle för att maximera din ROI.

Vill du jobba hos oss?

Gör något av våra arbetsprov och visa oss vad du kan!

Arbetsprov Skriva

Arbetsprov Paid Media