Frankly Media

WordPress Webbyrå: Vi bygger er hemsida i WordPress

Välkommen till Frankly Media – er samarbetspartner inom den digitala världen och er ultimata partner för att maximera er online närvaro. Vi är stolta över att vara en WordPress webbyrå som levererar prestation, kreativitet och tillförlitlighet i varje projekt.

Om vår WordPress Webbyrå

Vår WordPress Webbyrå i Stockholm & Göteborg jobbar med allt från modern webbutveckling, webbdesign, UX-design, konverteringsoptimering och projektledning. Vi bygger unika och användarvänliga hemsidor i olika CMS såsom WordPress och Shopify och vi ser alltid till att skräddarsy hemsidan efter just era behov. Våra webbprojekt har ofta som mål att öka resultaten vare sig det gäller att öka försäljning till er webbshop eller få fler leads. Vår digitalbyrå i Stockholm & Göteborg ser till att ni får en sökmotoroptimerad hemsida och får möjligheten att ranka i Googles organiska sökresultat.

KUNDCASE | HOTEL DIPLOMAT

Hotel Diplomat -
Ett långsiktigt samarbete

KUNDCASE | ROSE & BORN

Frankly Media X Rose & Born

Därför ska du välja Frankly Media som webbyrå

WordPress Webbyrå

Webbyrå med experter på WordPress

Vi är inte bara en vanlig digital marknadsföringsbyrå, vi är även en webbyrå med specialister på WordPress. Vårt team har en djupgående förståelse för plattformen och dess potential. Med den kunskapen i ryggen kan vi skapa webbplatser som inte bara ser fantastiska ut utan också fungerar felfritt och är optimerade för att driva in konverteringar.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi anpassade lösningar som passar era specifika behov. Oavsett om ni behöver en hemsida för ert företag, en e-handelsplattform eller något däremellan, är vi redo att omvandla era idéer till verklighet.

Sökmotoroptimering (SEO) för organiska resultat

Att ha en vacker hemsida är viktigt, men den måste också hittas av din målgrupp. Våra SEO-specialister är mästare på att optimera WordPress-webbplatser för sökmotorer, vilket betyder att er webbplats kommer att ranka högt i organiska sökresultat och locka rätt besökare.

Responsiv design för alla enheter

I dagens digitala värld använder människor en mängd olika enheter för att surfa på nätet. Vi ser till att er webbplats är responsiv och ser bra ut på alla skärmar, oavsett om det är en dator, surfplatta eller smartphone.

Anpassad temautveckling

Vi kan skapa ett unikt och anpassat WordPress-tema för er hemsida som sätter er i framkant av just er bransch.

E-handelslösningar – WooCommerce

Om ni säljer produkter online kan vi skapa en kraftfull e-handelsplattform som hjälper er att maximera din försäljning. Vi är specialister på e-handelslösningen WooCommerce.

Hosting och webbsupport

Som webbpartner finns vi här för er även efter att er webbplats är live. Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att se till att er webbplats alltid är säker och uppdaterad.

Speak Frankly.

Kontakta oss på speak@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Vanliga frågor & svar

Vad kostar det att anlita en WordPress webbyrå?

Kostnaden varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Det är bäst att kontakta oss för en offert.

Hur lång tid tar det att utveckla en WordPress-webbplats?

Utvecklingstiden beror på projektets omfattning och komplexitet. En enklare webbplats kan ta några veckor medan en mer avancerad kan ta flera månader.

Kan vi uppdatera vår WordPress-webbplats själv?

Ja, WordPress är känt för sin användarvänlighet och ni kan enkelt uppdatera innehållet på er hemsida själv. Men tekniska uppdateringar och underhåll kräver oftast teknisk kunskap.

Vad är fördelarna med att använda ett anpassat WordPress-tema?

Ett anpassat tema ger er full kontroll över er webbplatsens utseende och funktioner. Det kan hjälpa er att sticka ut från konkurrensen.

Hur kan en WordPress webbyrå hjälpa till med SEO?

WordPress webbyråer har erfarenhet av att optimera webbplatser för sökmotorer. De kan använda bästa praxis för att förbättra din webbplats synlighet i sökresultaten. Läs mer om vår tjänst Sökmotoroptimering (SEO).

Avslutande steg i webbprojekt

Utveckling

När designen är klar, övergår vi till utvecklingssteget. Våra erfarna WordPress-utvecklare & Shopify-utvecklare omsätter designkonceptet på en fungerande hemsida och digital lösning. Vi använder oss av moderna teknologier och plattformar som WordPress och Shopify för att säkerställa att er hemsida är robust och skalbar.

Testning

Innan er nya hemsida går live testar vi den. Vi säkerställer att allting är fullt fungerande, t ex att den är responsiv på olika enheter och webbläsare och att allting ser bra ut. Vi stresstestar även er webbplats för att garantera funktionalitet och prestanda under belastning.

Livesättning

När vi är säkra på att allt är i perfekt ordning och att ni är nöjda med resultatet är det dags för livesättning. Vi publicerar er hemsida tillsammans med eventuella digitala marknadsföringskampanjer för att den snabbt ska vara tillgänglig för er målgrupp. Vi övervakar lanseringen noggrant för att säkerställa en smidig övergång till er nya digitala närvaro.

Uppföljning

Vårt arbete slutar inte när er hemsida eller kampanj är live. Vi fortsätter att stödja er med kontinuerlig övervakning, uppdateringar och optimeringar för att säkerställa att er digitala närvaro fortsätter att vara framgångsrik och att ni når era mål online. Vi är er pålitliga partner i din digitala resa.

Senaste nytt från Kunskapsbanken

Skapa persona för ert företag

Lär er stegen för att skapa en detaljerad persona som kan revolutionera er marknadsföringsstrategi. Utforska...

Läs mer
SEO
Lokal SEO: Vägen till lokal synlighet

Lokal SEO är en strategi som fokuserar på att öka din webbplats synlighet i sökmotorresultat...

Läs mer
SEO
Så arbetar du med SEO på TikTok

För att lyckas på TikTok är det en god idé att inkludera SEO i din...

Läs mer