Tjänster

Webbyrå Göteborg – WordPress & Shopify

Välkommen till Franky Media, din partner för framgångsrik webbutveckling i Göteborg. Som webbyrå i Göteborg & Stockholm skapar vi kompletta hemsidor för företag i alla storlekar, med fokus på WordPress och Shopify.

Om vår webbyrå i Göteborg

Vi specialiserar oss på skapandet av skräddarsydda och användarvänliga hemsidor i WordPress och Shopify, med målet att ge din försäljning en boost och öka webbtrafiken genom innovativ konverteringsoptimering. Vi förvandlar din vision till verklighet genom skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov, oavsett om du vill sälja produkter online eller attrahera fler leads. Genom avancerad sökmotoroptimering säkerställer vi inte bara en visuellt imponerande hemsida, utan även synlighet högt upp i Googles organiska sökresultat. Framtiden är digital – låt oss tillsammans omvandla dina visioner till imponerande resultat och ökad synlighet.

KUNDCASE | HOTEL DIPLOMAT

Hotel Diplomat -
Ett långsiktigt samarbete

KUNDCASE | ROSE & BORN

Frankly Media X Rose & Born

Varför ska du välja Frankly Media som webbyrå i Göteborg?

Webbyrå Göteborg

Lång erfarenhet

Med flera års erfarenhet inom både webbutveckling och digital marknadsföring har Frankly Media framgångsrikt hjälpt företag av alla storlekar och sektorer mot sina digitala marknadsföringsmål. Från nystartade till etablerade varumärken, vi har den expertis som krävs för att ta din digitala närvaro till nästa nivå.

Skräddarsydda hemsidor

Vi är övertygade om att varje företag är unikt, och därav bör din webbplats vara det likaså. Vår webbyrå i Göteborg skapar skräddarsydda webbplatser som inte enbart imponerar i estetik, utan även är användarvänliga och optimerade för att konvertera.

SEO specialister

Drömmen om att stråla högst på Google? Våra SEO-experter innehar djuplodande kunskap i både innehållsmässig och teknisk SEO. Vi optimerar din webbplats från grunden för att garantera framstående placeringar i Googles organiska sökresultat.

Resultatinriktad digital marknadsföring

Vi inser att en vacker webbplats inte bär frukt om den ej förvandlas till affärer. Vårt digitala marknadsföringsteam knåpar fram strategier som skruvar upp din synlighet, drar till sig trafik och förvandlar webbplatsbesökare till nöjda kunder.

Experter på flera plattformar

Vårt mångsidiga kunnande spänner över olika Content Management System (CMS), inklusive mästarna WordPress och Shopify. Oavsett vilken plattform som bäst smider samman med ditt projekt, står vi redo att leverera.

Speak Frankly.

Kontakta oss på info@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Så jobbar vi – steg för steg

Innan vi påbörjar utvecklingen av er nya hemsida i WordPress eller Shopify, genomgår vår webbyrå en noggrann förstudie för att säkerställa att vi uppfyller era behov och mål på bästa möjliga sätt.

1. Målidentifiering

Vi inleder förstudien med att definiera era mål och syften med den nya hemsidan. Det kan vara allt från att öka försäljningen, förbättra varumärkeskännedomen, och/eller förbättra användarupplevelsen.

2. Målgruppsanalys

För att skapa en hemsida som engagerar er målgrupp behöver vi förstå dem i detalj. Vi analyserar deras preferenser, beteenden och behov för att anpassa design och innehåll.

3. Konkurrentanalys

Genom att granska era konkurrenters webbplatser får vi insikter om branschtrender och hur vi kan differentiera er webbplats för att sticka ut.

4. Innehållsstrategi

Vi planerar innehållet på er nya webbplats, inklusive text, bilder och eventuell multimedia. Detta steg är avgörande för att kommunicera ert budskap effektivt.

5. Val av plattform

Vi utvärderar vilken teknisk plattform som passar bäst för era behov, oftast WordPress eller Shopify, och skapar sedan en teknisk plan för implementationen.

6. Budget och tidsplan

Vi sätter upp en realistisk budget och tidsplan som tar hänsyn till era resurser och tidsramar.

7. Designskiss

Baserat på vår förståelse av era mål, målgrupp och bransch, skapar vårt designteam skisser och koncept för er nya hemsida.

När förstudien är klar går vi vidare till design- och utvecklingsfaserna, där vi omsätter era visioner till verklighet i WordPress eller Shopify. Vi strävar alltid efter att leverera en hemsida som inte bara är visuellt tilltalande utan också fungerar sömlöst och uppfyller era affärsmål.

Design

Efter den noggranna förstudien är det dags att ge liv åt er vision genom designsteget. Vårt dedikerade designteam är nu i farten för att skapa en visuell upplevelse som inte bara fångar er målgrupps uppmärksamhet, utan också förmedlar ert varumärkes unika identitet och budskap.

1. Visuell identitet

Vi tar er varumärkesidentitet på allvar. Genom att använda era befintliga varumärkesriktlinjer eller skapa nya, skapar vi en design som är konsekvent och igenkännbar för er målgrupp.

2. Användarcentrerad design

Vår designprocess är starkt inriktad på användarupplevelsen. Vi skapar gränssnitt och layouter som är enkla att navigera och engagerande för besökarna.

3. Responsiv design

I dagens digitala era är mobilanvändning avgörande. Vi säkerställer att er hemsida är responsiv och ser lika bra ut och fungerar lika smidigt oavsett om besökaren surfar på en dator, surfplatta eller smartphone.

4. Prototyper och feedback

Vi utvecklar interaktiva prototyper som ger ert team möjlighet att testa och ge feedback på designen innan den går i produktion. Detta säkerställer att vi uppnår era önskemål och att designen är i linje med er vision.

5. Optimerat

Vi ser till att alla grafiska element och resurser är optimerade för snabb laddning utan att kompromissa med kvaliteten. Detta är avgörande för att bevara besökarnas intresse och förbättra hemsidans prestanda.

6. Integration av ert varumärke

Vi arbetar aktivt med att införliva ert varumärkes budskap i designen, allt från färgscheman till bildval och typografi. Detta skapar en enhetlig och minnesvärd upplevelse för era besökare.

När designsteget är avslutat kommer ni att ha en tydlig bild av hur er nya hemsida kommer att se ut och fungera. Designen är en nyckelkomponent som kommer att fånga besökarnas uppmärksamhet och göra ett varaktigt intryck, vilket är avgörande för att locka och behålla besökare och kunder.

Vanliga frågor & svar inom webb

Vad gör Frankly Media?

Frankly Media är en digitalbyrå specialiserad på webbutveckling, sökmotoroptimering och digital marknadsföring. Vi hjälper företag att öka sin synlighet online, utvecklar anpassade webbplatser och driver digital marknadsföring för att öka försäljningen och förbättra varumärkeskännedomen.

Vad skiljer er från andra webb/digitalbyråer?

Vi utmärker oss genom vår breda erfarenhet av att arbeta med både små startups och etablerade varumärken. Vår kompetens sträcker sig från webbutveckling och sökmotoroptimering till digital marknadsföring. Vi anpassar våra lösningar efter varje kunds unika behov för att maximera deras närvaro online.

Vilka plattformar arbetar ni med för webbutveckling?

Vi är specialiserade på att bygga webbplatser i olika CMS, inklusive WordPress och Shopify. Vi väljer den mest lämpliga plattformen beroende på era specifika krav och mål.

Hur kan ni hjälpa vårt företag att öka synligheten på Google?

Vi är experter på sökmotoroptimering (SEO), inklusive både teknisk och redaktionell SEO. Vi optimerar er webbplats för att öka dess synlighet i Googles organiska sökresultat, vilket kan leda till ökad trafik och konverteringar/leads.

Vad är er prissättning?

Vår prissättning varierar beroende på projektets omfattning och era specifika behov. Vi skapar skräddarsydda offerter för varje klient. Kontakta oss så kan vi diskutera er budget och mål.

Hur kan jag komma i kontakt med er för att diskutera ett projekt?

Ni kan kontakta oss genom vårt kontaktformulär på vår webbplats eller via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur vi kan hjälpa er att nå era digitala mål.

Avslutande steg i webbprojekt

Utveckling

När designen är klar, övergår vi till utvecklingssteget. Våra erfarna WordPress-utvecklare & Shopify-utvecklare omsätter designkonceptet på en fungerande hemsida och digital lösning. Vi använder oss av moderna teknologier och plattformar som WordPress och Shopify för att säkerställa att er hemsida är robust och skalbar.

Testning

Innan er nya hemsida går live testar vi den. Vi säkerställer att allting är fullt fungerande, t ex att den är responsiv på olika enheter och webbläsare och att allting ser bra ut. Vi stresstestar även er webbplats för att garantera funktionalitet och prestanda under belastning.

Livesättning

När vi är säkra på att allt är i perfekt ordning och att ni är nöjda med resultatet är det dags för livesättning. Vi publicerar er hemsida tillsammans med eventuella digitala marknadsföringskampanjer för att den snabbt ska vara tillgänglig för er målgrupp. Vi övervakar lanseringen noggrant för att säkerställa en smidig övergång till er nya digitala närvaro.

Uppföljning

Vårt arbete slutar inte när er hemsida eller kampanj är live. Vi fortsätter att stödja er med kontinuerlig övervakning, uppdateringar och optimeringar för att säkerställa att er digitala närvaro fortsätter att vara framgångsrik och att ni når era mål online. Vi är er pålitliga partner i din digitala resa.

Senaste nytt från Kunskapsbanken

SEO
Så väljer ni rätt SEO-byrå

Att välja rätt SEO-byrå kan vara avgörande för er digitala framgång. Låt dig inte lockas...

Läs mer
SEO
Vad är Parasite SEO?

Parasite SEO kallas den strategi där man utnyttjar webbplatser med hög auktoritet för ökad organisk...

Läs mer
SEO
Reddit & Google – Hur deras relation påverkar SEO

Upptäck den dynamiska relationen mellan Reddit och Google och hur Reddits innehåll påverkar Googles sökresultat.

Läs mer