Tjänster

Webbyrå Stockholm – WordPress & Shopify

Frankly Media är en webbyrå i Stockholm & Göteborg som erbjuder kompletta hemsidor för både små- och stora företag i WordPress & Shopify

Om vår webbyrå i Stockholm

Vår webbyrå i Stockholm jobbar med allt från modern webbutveckling, webbdesign, UX-design, konverteringsoptimering och projektledning. Vi bygger unika och användarvänliga hemsidor i olika CMS såsom WordPress och Shopify och vi ser alltid till att skräddarsy hemsidan efter just era behov. Våra webbprojekt har ofta som mål att öka resultaten vare sig det gäller att öka försäljning till er webbshop eller få fler leads. Vår digitalbyrå i Stockholm ser till att ni får en sökmotoroptimerad hemsida och får möjligheten att ranka i Googles organiska sökresultat.

KUNDCASE | HOTEL DIPLOMAT

Hotel Diplomat -
Ett långsiktigt samarbete

KUNDCASE | ROSE & BORN

Frankly Media X Rose & Born

Varför ska du välja Frankly Media som webbyrå i Stockholm?

Webbyrå Stockholm

Lång erfarenhet

Med årtionden av erfarenhet inom webbutveckling och digital marknadsföring har Frankly Media hjälpt företag i alla storlekar och branscher att nå sina mål online. Från nykomlingar till etablerade varumärken, vi har den expertis som krävs för att ta din digitala närvaro till nya höjder.

Skräddarsydda hemsidor

Vi tror på att varje företag är unikt och därför bör din hemsida vara det också. Vår webbyrå i Stockholm skapar skräddarsydda hemsidor som inte bara ser fantastiska ut, utan också är användarvänliga och konverteringsoptimerade.

SEO specialister

Vill du synas högst upp på Google? Våra SEO specialister har gedigen kunskap inom både redaktionell och teknisk SEO. Vi optimerar din hemsida från grunden för att säkerställa att den rankar högt i Googles organiska sökresultat.

Resultatinriktad digital marknadsföring

Vi förstår att en vacker webbplats inte är till mycket nytta om den inte genererar affärer. Vår digitala marknadsföringsteam skapar strategier som ökar din synlighet, lockar trafik och omvandlar besökare till kunder.

Experter på flera plattformar

Vi är skickliga användare av olika Content Management System (CMS) inklusive WordPress och Shopify. Oavsett vilken plattform som passar bäst för ditt projekt, är vi redo att leverera.

Speak Frankly.

Kontakta oss på info@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Så jobbar vi – steg för steg

Innan vi påbörjar utvecklingen av er nya hemsida i WordPress eller Shopify, genomgår vi en noggrann förstudie för att säkerställa att vi uppfyller era behov och mål på bästa möjliga sätt.

1. Målidentifiering

Vi inleder förstudien med att definiera era mål och syften med den nya hemsidan. Det kan vara allt från att öka försäljningen, förbättra varumärkeskännedomen, och/eller förbättra användarupplevelsen.

2. Målgruppsanalys

För att skapa en hemsida som engagerar er målgrupp behöver vi förstå dem i detalj. Vi analyserar deras preferenser, beteenden och behov för att anpassa design och innehåll.

3. Konkurrentanalys

Genom att granska era konkurrenters webbplatser får vi insikter om branschtrender och hur vi kan differentiera er webbplats för att sticka ut.

4. Innehållsstrategi

Vi planerar innehållet på er nya webbplats, inklusive text, bilder och eventuell multimedia. Detta steg är avgörande för att kommunicera ert budskap effektivt.

5. Val av plattform

Vi utvärderar vilken teknisk plattform som passar bäst för era behov, oftast WordPress eller Shopify, och skapar sedan en teknisk plan för implementationen.

6. Budget och tidsplan

Vi sätter upp en realistisk budget och tidsplan som tar hänsyn till era resurser och tidsramar.

7. Designskiss

Baserat på vår förståelse av era mål, målgrupp och bransch, skapar vårt designteam skisser och koncept för er nya hemsida.

När förstudien är klar går vi vidare till design- och utvecklingsfaserna, där vi omsätter era visioner till verklighet i WordPress eller Shopify. Som webbyrå strävar vi alltid efter att leverera en hemsida som inte bara är visuellt tilltalande utan också fungerar sömlöst och uppfyller era affärsmål.

Design

Efter den noggranna förstudien är det dags att ge liv åt er vision genom designsteget. Vårt dedikerade designteam är nu i farten för att skapa en visuell upplevelse som inte bara fångar er målgrupps uppmärksamhet, utan också förmedlar ert varumärkes unika identitet och budskap.

1. Visuell identitet

Vi tar er varumärkesidentitet på allvar. Genom att använda era befintliga varumärkesriktlinjer eller skapa nya, skapar vi en design som är konsekvent och igenkännbar för er målgrupp.

2. Användarcentrerad design

Vår designprocess är starkt inriktad på användarupplevelsen. Vi skapar gränssnitt och layouter som är enkla att navigera och engagerande för besökarna.

3. Responsiv design

I dagens digitala era är mobilanvändning avgörande. Vi säkerställer att er hemsida är responsiv och ser lika bra ut och fungerar lika smidigt oavsett om besökaren surfar på en dator, surfplatta eller smartphone.

4. Prototyper och feedback

Vi utvecklar interaktiva prototyper som ger ert team möjlighet att testa och ge feedback på designen innan den går i produktion. Detta säkerställer att vi uppnår era önskemål och att designen är i linje med er vision.

5. Optimerat

Vi ser till att alla grafiska element och resurser är optimerade för snabb laddning utan att kompromissa med kvaliteten. Detta är avgörande för att bevara besökarnas intresse och förbättra hemsidans prestanda.

6. Integration av ert varumärke

Vi arbetar aktivt med att införliva ert varumärkes budskap i designen, allt från färgscheman till bildval och typografi. Detta skapar en enhetlig och minnesvärd upplevelse för era besökare.

När designsteget är avslutat kommer ni att ha en tydlig bild av hur er nya hemsida kommer att se ut och fungera. Designen är en nyckelkomponent som kommer att fånga besökarnas uppmärksamhet och göra ett varaktigt intryck, vilket är avgörande för att locka och behålla besökare och kunder.

Vanliga frågor & svar inom webb

Vad gör Frankly Media?

Frankly Media är en digitalbyrå specialiserad på webbutveckling, sökmotoroptimering och digital marknadsföring. Vi hjälper företag att öka sin synlighet online, utvecklar anpassade webbplatser och driver digital marknadsföring för att öka försäljningen och förbättra varumärkeskännedomen.

Vad skiljer er från andra webb/digitalbyråer?

Vi utmärker oss genom vår breda erfarenhet av att arbeta med både små startups och etablerade varumärken. Vår kompetens sträcker sig från webbutveckling och sökmotoroptimering till digital marknadsföring. Vi anpassar våra lösningar efter varje kunds unika behov för att maximera deras närvaro online.

Vilka plattformar arbetar ni med för webbutveckling?

Vi är specialiserade på att bygga webbplatser i olika CMS, inklusive WordPress och Shopify. Vi väljer den mest lämpliga plattformen beroende på era specifika krav och mål.

Hur kan ni hjälpa vårt företag att öka synligheten på Google?

Vi är experter på sökmotoroptimering (SEO), inklusive både teknisk och redaktionell SEO. Vi optimerar er webbplats för att öka dess synlighet i Googles organiska sökresultat, vilket kan leda till ökad trafik och konverteringar/leads.

Vad är er prissättning?

Vår prissättning varierar beroende på projektets omfattning och era specifika behov. Vi skapar skräddarsydda offerter för varje klient. Kontakta oss så kan vi diskutera er budget och mål.

Hur kan jag komma i kontakt med er för att diskutera ett projekt?

Ni kan kontakta oss genom vårt kontaktformulär på vår webbplats eller via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur vi kan hjälpa er att nå era digitala mål.

Avslutande steg i webbprojekt

Utveckling

När designen är klar, övergår vi till utvecklingssteget. Våra erfarna WordPress-utvecklare & Shopify-utvecklare omsätter designkonceptet på en fungerande hemsida och digital lösning. Vi använder oss av moderna teknologier och plattformar som WordPress och Shopify för att säkerställa att er hemsida är robust och skalbar.

Testning

Innan er nya hemsida går live testar vi den. Vi säkerställer att allting är fullt fungerande, t ex att den är responsiv på olika enheter och webbläsare och att allting ser bra ut. Vi stresstestar även er webbplats för att garantera funktionalitet och prestanda under belastning.

Livesättning

När vi är säkra på att allt är i perfekt ordning och att ni är nöjda med resultatet är det dags för livesättning. Vi publicerar er hemsida tillsammans med eventuella digitala marknadsföringskampanjer för att den snabbt ska vara tillgänglig för er målgrupp. Vi övervakar lanseringen noggrant för att säkerställa en smidig övergång till er nya digitala närvaro.

Uppföljning

Vårt arbete slutar inte när er hemsida eller kampanj är live. Vi fortsätter att stödja er med kontinuerlig övervakning, uppdateringar och optimeringar för att säkerställa att er digitala närvaro fortsätter att vara framgångsrik och att ni når era mål online. Vi är er pålitliga partner i din digitala resa.

Senaste nytt från Kunskapsbanken

SEO
Så väljer ni rätt SEO-byrå

Att välja rätt SEO-byrå kan vara avgörande för er digitala framgång. Låt dig inte lockas...

Läs mer
SEO
Vad är Parasite SEO?

Parasite SEO kallas den strategi där man utnyttjar webbplatser med hög auktoritet för ökad organisk...

Läs mer
SEO
Reddit & Google – Hur deras relation påverkar SEO

Upptäck den dynamiska relationen mellan Reddit och Google och hur Reddits innehåll påverkar Googles sökresultat.

Läs mer