FRANKLY MEDIA

SEO byrå Göteborg

Frankly Media är en SEO byrå i Göteborg. Vi är experter på allt som sökmotoroptimering innebär och jobbar löpande med er SEO och ser till att ni hela tiden får in relevant trafik till er hemsida!

seo byrå göteborg

Vad är SEO?

SEO är en förkortning för den engelska termen Search Engine Optimization. Vi som SEO byrå i Göteborg optimerar våra kunders hemsidor så de rankar högre än sina konkurrenter i Googles organiska sökresultat. SEO kan delas in i två områden:

  1. On-page SEO
  2. Off-page SEO

On-page SEO innefattar element på din egna hemsida som kan optimeras för ökad synlighet i Googles sökresultat. Vår SEO byrå jobbar med att skapa optimerat innehåll såsom texter, rubriker, meta descriptions och sidtitlar. Vi optimerar även sidans hastighet och källkod så Googles spindlar enkelt kan indexera innehållet.

 

När man pratar om Off-page SEO syftar man på rankingfaktorer som ligger utanför den egna hemsidan. Den absolut största delen av Off-page SEO är länkbygge och vi hjälper våra kunder att öka antalet länkar till hemsidan.

Vad kan vår SEO byrå i Göteborg hjälpa dig med?

Vi optimerar din hemsida för viktiga sökord och ser till att du rankar högre än dina konkurrenter i det organiska sökresultatet. Vi driver in relevant trafik till din hemsida som ökar konverteringsgraden och därmed försäljningen. 

 

Vår SEO byrå i Göteborg jobbar endast utifrån sökmotorernas riktlinjer och säkerställer därmed att din hemsida inte blir blockerade av Google eller andra sökmotorer. Vi utvecklar alltid en långsiktig och hållbar SEO-strategi för ditt företag!

 

Vill du öka din försäljning och synlighet online? Välkommen att kontakta vår SEO byrå i Göteborg!

Webbutveckling

Vi bygger skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar som är enkla att hantera för både dig och dina kunder. Vi hjälper dig även med löpande underhåll av din hemsida.

Digital Marknadsföring

Träffsäker och kostnadseffektiv annonsering i alla digitala kanaler; Google, Facebook, Instagram m.fl. Vi når din målgrupp med rätt budskap vid rätt tillfälle för att maximera din ROI.