Frankly Media

Shopify-byrå för framgångsrik e-handel

Välkommen till Frankly Media, din Shopify-byrå för en framgångsrik e-handel. Vi skapar skräddarsydda lösningar som tillgodoser era önskemål och behov.

Om vår Shopify-byrå

På Frankly Media, med ett starkt fokus på e-handel och Shopify. Våra webbutvecklare ser till att skapa skräddarsydda och användarvänliga webbplatser som är optimerade för att öka besökarantal och onlineförsäljning. Vårt mål är att ta er e-handelsvision och göra den till verklighet genom innovativa lösningar som passar just era unika behov.

Vi är experter på att skapa Shopify-butiker som inte bara ser bra ut utan också är optimerade för konverteringar. Vårt skapande handlar om att förena design med prestanda för att maximera er framgång online. Vi förstår att framgångsrik e-handel handlar om att synas på nätet, och det är därför som vi integrerar avancerad sökmotoroptimering i varje projekt för att se till att din webbplats rankas högt i Googles organiska sökresultat.

KUNDCASE | HOTEL DIPLOMAT

Hotel Diplomat -
Ett långsiktigt samarbete

KUNDCASE | ROSE & BORN

Frankly Media X Rose & Born

Våra tjänster

Webbyrå Stockholm

Webbutveckling

Med ett team av erfarna skapare formar vi imponerande hemsidor där kreativitet förenas med teknisk briljans, och därigenom bygger en robust digital närvaro för ditt varumärke som inte går obemärkt förbi.

UX-design

Vi förädlar användarupplevelsen genom noggranna, användarcentrerade designkoncept. Vårt mål är ökat engagemang och förbättrad konvertering, så att varje besökare känner sig både sedd och nöjd.

Konverteringsoptimering

Vi granskar djupgående hur din webbplats presterar och implementerar smarta strategier som skjuter konverteringsgraden i höjden. På så vis förvandlar vi nyfikna besökare till trogna kunder.

SEO

Genom djuplodande sökordsanalys och teknisk expertis höjer vi din webbplats synlighet i sökmotorernas ögon. Resultatet? En ökning av organisk trafik som inte går att missa.

Hosting

Med en pålitlig hostinginfrastruktur levererar vi hastighet och tillgänglighet i världsklass. Därigenom skapar vi en smidig online-upplevelse som inte tär på besökarnas tålamod.

Webbsupport

Vårt hängivna supportteam står redo att tackla tekniska utmaningar och säkerställa en obruten funktionalitet. Med deras vägledning blir din webbplats en väv av framgång.

Speak Frankly.

Kontakta oss på speak@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Vanliga frågor & svar om Shopify

Vad är fördelarna med att använda Shopify för min e-handelswebbplats?

Shopify erbjuder flera fördelar för e-handelswebbplatser. Det är en användarvänlig plattform som gör det enkelt att skapa och hantera din onlinebutik. Den har också många inbyggda funktioner och enkla integrationsmöjligheter för betalningar, frakt och marknadsföring. Dessutom erbjuder Shopify snabb laddning av sidor och säker hosting, vilket är avgörande för att förbättra användarupplevelsen och öka försäljningen.

Kan jag anpassa designen på min Shopify-butik enligt mina specifika behov och varumärkesidentitet?

Ja, absolut! På Frankly Media är vi specialiserade på att skapa skräddarsydda Shopify-webbplatser. Vi kan helt anpassa designen av din webbplats för att matcha din varumärkesidentitet och möta dina unika behov. Från anpassade teman till unika funktioner och layouter, hjälper vi dig att skapa en butik som verkligen representerar din verksamhet.

Kan ni hjälpa mig med sökmotoroptimering (SEO) för min Shopify-butik?

Absolut, sökmotoroptimering är en viktig del av vårt arbete på Frankly Media. Vi integrerar avancerad SEO i varje Shopify-projekt vi tar på oss. Detta inkluderar optimering av metadata, produktbeskrivningar, sidhastighetsoptimering och mycket mer för att säkerställa att din butik rankas högt i sökresultaten på Google och andra sökmotorer.

Kan ni hjälpa mig att integrera olika betalningsalternativ och fraktmetoder på min Shopify-butik?

Ja, vi har erfarenhet av att integrera olika betalningsalternativ och fraktmetoder på Shopify-webbplatser. Vi kan anpassa dessa alternativ enligt dina behov och säkerställa en smidig och pålitlig betalnings- och fraktupplevelse för dina kunder.

Hur lång tid tar det att bygga en Shopify-butik med Frankly Media?

Tiden det tar att bygga en Shopify-butik beror på komplexiteten i ditt projekt och dina specifika krav. Vi strävar efter att leverera effektiva lösningar och hålla projektet på rätt spår. Vanligtvis tar det några veckor att skapa och lansera en grundläggande Shopify-butik, men vi kan ge en mer detaljerad tidslinje efter att ha diskuterat dina projektbehov i detalj.

Kan jag få support och underhåll för min Shopify-butik efter att den är lanserad?

Absolut, på Frankly Media erbjuder vi kontinuerlig support och underhåll för våra klienters Shopify-butiker. Vi är här för att hjälpa dig att hantera uppdateringar, lösa tekniska problem och säkerställa att din butik fortsätter att prestera på bästa sätt.

Shopify Byrå

Avslutande steg i webbprojekt

Utveckling

När designen är klar, övergår vi till utvecklingssteget. Våra erfarna WordPress-utvecklare & Shopify-utvecklare omsätter designkonceptet på en fungerande hemsida och digital lösning. Vi använder oss av moderna teknologier och plattformar som WordPress och Shopify för att säkerställa att er hemsida är robust och skalbar.

Testning

Innan er nya hemsida går live testar vi den. Vi säkerställer att allting är fullt fungerande, t ex att den är responsiv på olika enheter och webbläsare och att allting ser bra ut. Vi stresstestar även er webbplats för att garantera funktionalitet och prestanda under belastning.

Livesättning

När vi är säkra på att allt är i perfekt ordning och att ni är nöjda med resultatet är det dags för livesättning. Vi publicerar er hemsida tillsammans med eventuella digitala marknadsföringskampanjer för att den snabbt ska vara tillgänglig för er målgrupp. Vi övervakar lanseringen noggrant för att säkerställa en smidig övergång till er nya digitala närvaro.

Uppföljning

Vårt arbete slutar inte när er hemsida eller kampanj är live. Vi fortsätter att stödja er med kontinuerlig övervakning, uppdateringar och optimeringar för att säkerställa att er digitala närvaro fortsätter att vara framgångsrik och att ni når era mål online. Vi är er pålitliga partner i din digitala resa.

Senaste nytt från Kunskapsbanken

Skapa persona för ert företag

Lär er stegen för att skapa en detaljerad persona som kan revolutionera er marknadsföringsstrategi. Utforska...

Läs mer
SEO
Lokal SEO: Vägen till lokal synlighet

Lokal SEO är en strategi som fokuserar på att öka din webbplats synlighet i sökmotorresultat...

Läs mer
SEO
Så arbetar du med SEO på TikTok

För att lyckas på TikTok är det en god idé att inkludera SEO i din...

Läs mer