Tjänster

Digital Marknadsföring

Träffsäker och kostnadseffektiv annonsering i alla digitala kanaler.

Google Ads

Med betald sökmotorannonsering i Google Ads kan vi snabbt öka trafiken till din hemsida.

Vi identifierar relevanta söktermer och optimerar dina kampanjer för att öka CTR och Quality Score så att du kan sänka CPC och kostnad per konvertering. Vi hjälper dig även med Google Shopping, remarketing-kampanjer och dynamisk sökannonsering.

Facebook & Instagram

Genom sponsrade inlägg på Facebook och Instagram kan vi visa annonser för personer som är intresserade av dina produkter eller tjänster.

Baserat på demografi, beteende och intressen tar vi fram skräddarsydda målgrupper som vi riktar annonsering mot. Utöver bild- och videoannonser så hjälper vi dig även med retargeting samt dynamiska produktannonser.

LinkedIn

På LinkedIn kan du som arbetar med B2B nå personer i specifika yrken, branscher och yrkesroller.

Genom sponsrade inlägg, direktmail och textannonser skapar vi riktade annonskampanjer med hög träffsäkerhet i målgruppen och hög räckvidd på alla marknader. Vi hjälper dig även med att lägga ut jobbannonser på LinkedIn för smartare rekrytering.

Display-annonsering

Med riktad display-annonsering kan du nå hög räckvidd i din målgrupp och synas vid rätt tillfälle.

Träffsäker annonsering på noga utvalda placeringar med banners och video-annonser. Vi hjälper dig med att ta fram målgrupper baserat på demografi, intressen samt beteende och genom att analysera tidigare besökare till din hemsida.

YouTube

Videoannonsering på YouTube är mer kostnadseffektivt än TV-reklam och ger full mätbarhet.

Du får hög räckvidd i din målgrupp med träffsäkra styrningar och kan mäta exakt hur många som tittar på dina annonser och som interagerar med ditt innehåll. Driv trafik till din hemsida eller öka antalet följare i din YouTube-kanal.

E-postmarknadsföring

Skicka erbjudanden och nyhetsbrev till dina befintliga kunder via e-post.

Vi hjälper dig att producera e-postutskick som kommer fram till rätt mottagare med optimerat innehåll som driver engagemang. Vi analyserar resultaten av dina utskick och rapporterar hur många som öppnar, läser och klickar i dina e-post.