FRANKLY MEDIA

Digitalbyrå Göteborg

Frankly Media är en digitalbyrå i Göteborg. Hos oss hittar du digitala marknadsförare med en särskild förkärlek för SEO, SEM, och Webbutveckling.

Digitalbyrå med spetskompetens inom SEO, SEM och webbutveckling

Frankly Media är en digitalbyrå i Göteborg och Stockholm. Vi är specialister på sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring och webbutveckling.

Sedan starten 2016 har vi hjälpt företag att skapa en mer lönsam affär och utveckla sin digitala närvaro. Vi besitter bred spetskompetens med erfarenhet av att arbetar med både små och stora aktörer, vilka verkar såväl internationellt som på den inhemska marknaden.

Varför välja en digitalbyrå?

Digital marknadsföring, om korrekt genomförd, låter dig nå helt rätt målgrupp under rätt tid och plats.

Traditionell reklam offline är ofta kostsam och kommer med begränsad möjlighet att nå rätt personer.Man kan säga att en digitalbyrå ligger i gränslandet mellan en reklambyrå och en webbyrå. Vi förstår betydelsen av att bygga varumärke, men med skillnaden att vi fokuserar på att inkorporera detta i ett format lämpat för digitala kanaler som står emot tidens prövningar.

Webbutveckling

Vi bygger skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar som är enkla att hantera för både dig och dina kunder. Vi hjälper dig även med löpande underhåll av din hemsida.

Digital Marknadsföring

Träffsäker och kostnadseffektiv annonsering i alla digitala kanaler; Google, Facebook, Instagram m.fl. Vi når din målgrupp med rätt budskap vid rätt tillfälle för att maximera din ROI.

Vill du jobba hos oss?

Gör något av våra arbetsprov och visa oss vad du kan!

Arbetsprov Skriva

Arbetsprov Paid Media