Frankly Media

Digitalbyrå Göteborg

Frankly Media är en digitalbyrå i Göteborg. Hos oss hittar du digitala marknadsförare med en särskild förkärlek för SEO, SEM, SoMe och Webbutveckling.

Digitalbyrå i Göteborg med spetskompetens inom SEO, SEM, SoMe och webbutveckling

Frankly Media är en digitalbyrå i Göteborg och Stockholm. Vi är specialister på sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring, Paid Social och webbutveckling.

Sedan starten 2016 har vi hjälpt företag att skapa en mer lönsam affär och utveckla sin digitala närvaro. Vi besitter bred spetskompetens med erfarenhet av att arbetar med både små och stora aktörer, vilka verkar såväl internationellt som på den inhemska marknaden.

Varför ska man jobba med oss?

Digital marknadsföring, om korrekt genomförd, låter dig nå helt rätt målgrupp under rätt tid och plats.

Traditionell reklam offline är ofta kostsam och kommer med begränsad möjlighet att nå rätt personer. Man kan säga att en digitalbyrå ligger i gränslandet mellan en reklambyrå och en webbyrå. Vi förstår betydelsen av att bygga varumärke, men med skillnaden att vi fokuserar på att inkorporera detta i ett format lämpat för digitala kanaler som står emot tidens prövningar.

Vad skiljer vår digitalbyrå från andra konkurrenter?

När vi jobbar med våra kunder är vi väldigt öppna och transparenta med vad det är vi gör och vad resultatet blir i form av affärsnytta.

Vi är en digitalbyrå i Göteborg som aldrig försöker krångla till det för våra kunder. Vi ser vår roll som utbildande och förklarande och arbetar med syftet att öka er förståelse för vad SEO, SEM och marknadsföring i sociala medier innebär så ni får den interna kompetensen att eventuellt utföra arbetet själva i framtiden. Vår erfarenhet säger oss att de bästa resultaten nås när båda parter har samma uppfattning om hur man bör arbeta i respektive digital kanal.

När ska man anlita oss?

Många företag har idag förstått att en hemsida och sociala medier är nödvändigt för att generera fler leads och driva försäljning.

I dag förväntar sig kunder en digital närvaro i toppklass. Tidsbrist och bristande intern kompetens förhindrar företag att ta nästa steg och utnyttja sina digitala kanaler till fullo. Vi ser ofta att anledningen till att företag anlitar oss som digitalbyrå i Göteborg är just tidsbrist och okunskap om SEO, SEM och hur sociala medier kan användas i marknadsföring. Vår fasta övertygelse är att alla företag behöver jobba med sina digitala kanaler!

Vilket värde tillför vår digitalbyrå?

På vår digitalbyrå i Göteborg sitter specialister inom webbutveckling, sökmotoroptimering, SEM och sociala medier.

Vi har med andra ord alla resurser som krävs för att kunna förstå vår uppdragsgivares affär i helhet och bygga en digital strategi efter de behov som finns. Med SEO kan vi öka er synlighet i Googles organiska sökresultat och öka antalet besökare till er hemsida. Med SEM kan vi annonsera i Google så att ert erbjudande dyker upp när människor aktivt letar efter det. I sociala medier kan vi skapa inlägg och annonser som tilltalar er målgrupp och ökar engagemanget med varumärket. Köpprocessen startar 9/10 gånger online. Det är därför extremt viktigt att synas!

KUNDCASE | HOTEL DIPLOMAT

Hotel Diplomat -
Ett långsiktigt samarbete

KUNDCASE | CENTRALBADET

Vi ökar Centralbadets onlineförsäljning

Speak Frankly.

Kontakta oss på speak@franklymedia.nu eller fyll i formuläret nedan.

Vi behöver ditt godkännande

Söker du jobb eller praktik? Gör din ansökan här

Senaste nytt från Kunskapsbanken

SEO
Weglot vs WPML: Vilket översättningsplugin ska man välja för WordPress?

Jämförelse av Weglot och WPML: Vilket översättningsplugin passar dig bäst? Läs om fördelar och nackdelar...

Läs mer
SEO
Hur Google förhåller sig till AI-Genererat innehåll på webbsidor: En djupdykning i nuvarande landskap

Upptäck hur Google bedömer AI-genererat innehåll på webbsidor. Lär dig om kvalitet, E.A.T. - principen...

Läs mer
SEO
Så arbetar du med SEO på Pinterest

Visste du att det går att öka organisk synlighet genom Pinterest? Läs mer för att...

Läs mer