Tjänster

Webbutveckling

Vår webbyrå i Stockholm och Göteborg bygger användarvänliga hemsidor och e-handelslösningar.

Responsiv webbdesign

Vi skapar skräddarsydda hemsidor med modern responsiv webbdesign.

Det innebär att hemsidorna optimeras och anpassas för alla skärmstorlekar och webbläsare. Din hemsida kommer att fungera lika bra på datorer och surfplattor som på mobiler. För att synas på Google är det viktigt att ha en mobilvänlig hemsida, våra utvecklare tänker därför alltid mobile first.

UX & Interaktionsdesign

Användarvänlighet är viktigt för att dina besökare enkelt ska kunna navigera och använda funktioner på din hemsida.

Vår webbyrå i Göteborg är specialister på UX (user experience) och interaktionsdesign vilket innebär att vi har användaren i fokus när vi bygger en ny hemsida. Med en användarvänlig hemsida kan du öka både leads och försäljning.

Sökmotorvänliga hemsidor

Vi bygger sökmotorvänliga hemsidor, vilket innebär att de är optimerade för att synas på Google.

Genom sökmotoroptimering ser vi till att din hemsida indexeras korrekt av sökmotorerna och att texter och bilder optimeras för relevanta sökord. Vi installerar även SEO-plugins som gör det enkelt att optimera varje sida på webbplatsen på bästa sätt.

Löpande underhåll av hemsidor

Oavsett om du har en befintlig hemsida eller om vi bygger en ny hemsida så hjälper vi dig med löpande underhåll.

Vi säkerställer att din hemsida regelbundet uppdateras med nya versioner av plugins och moduler så att den fungerar korrekt. Vi hjälper dig även med att lägga till nya sidor eller om du vill lägga till nytt innehåll på din hemsida.