Tjänster

Sökmotoroptimering

Öka din trafik och försäljning genom strategisk SEO. Vår SEO byrå i Göteborg och Stockholm hjälper dig att nå ut till dina potentiella kunder!

Sökordsanalys

Vi gör en sökordsanalys för att identifiera vad din målgrupp söker efter på Google.

Baserat på sökvolymer och konkurrens väljer vi som SEO byrå i Stockholm & Göteborg i samråd med dig ut de sökord som är mest relevanta och där du har bäst möjlighet att nå Googles förstasida. Vi gör även en analys av dina konkurrenter för att se vilka söktermer de optimerar sina hemsidor för och hur de placerar sig i sökresultaten.

On-page analys

Vi gör en nulägesanalys av din hemsida för att identifiera åtgärder som krävs för att du ska kunna öka din synlighet på Google.

On-page SEO är grundläggande för att du ska få en sökmotoroptimerad hemsida och ha möjlighet att placera dig högre i sökresultaten. Vi sökmotoroptimerar innehållet på din hemsida och säkerställer att du använder dina viktiga nyckelord på rätt sätt. Vi arbetar med SEO i flera olika plattformar, däribland WordPress och Shopify.

Redaktionell SEO

Relevant innehåll är A och O för att lyckas med ditt SEO-arbete.

Vi hjälper dig med ditt redaktionella innehåll genom att skriva sökmotoroptimerade rubriker och brödtexter till din hemsida. Genom att löpande producera nytt innehåll kan vi optimera hemsidan för fler söktermer och öka den organiska söktrafiken ytterligare.

Teknisk optimering

Genom en teknisk analys av din hemsida kan vi se hur den är uppbyggd och vilken plattform du använder.

Vi optimerar navigering och url-struktur för ökad användarvänlighet och ser till att hemsidan är mobilanpassad. För att minska laddtider optimerar vi bilder och övrigt innehåll som kan göra att hemsidan laddas långsamt.

Länkstrategi

Externa länkar är en fortfarande en viktig faktor för att lyckas med din SEO.

Vi gör en länkanalys för att se hur många som länkar till din hemsida. Genom att analysera länkar till dina konkurrenters hemsidor kan vi identifiera potentiella nya länkar till din hemsida. Vi tar även fram strategier för hur du kan öka antalet organiska länkar till din hemsida.