FRANKLY MEDIA

Kundcase – Kontorscompaniet

Kontorscompaniet ville öka trafiken till sin webbshop genom strategiskt SEO-arbete och gav Frankly Media i upppdrag att öka synligheten för deras produkter på Google.

Kundcase Konstlagret

Om Kontorscompaniet

Kontorscompaniet säljer kontorsmaterial, trycksaker, presentreklam och profilprodukter online.

De samarbetar med ett stort antal leverantörer och har ett brett sortiment av produkter med eller utan tryck. I deras webbshop kan du köpa allt från golfbollar och profilkläder till inredningsdetaljer och matgåvor.

SEO

SEO-arbetet med Kontorscompaniets e-handel har varit omfattande där vi har optimerat hundratals olika produktkategorier och produktsidor.

Genom att sökmotmoroptimera varje produkt kan Kontorscompaniet synas på specifika sökningar. Vi har på kort tid förbättrat deras placeringar på Google och ökat både trafik och försäljning.

%

Besök

%

Sidor/besök

Leads

%

Bounce rate

Klick

Annonsposition

Leads

%

Konverteringsgrad

Google Ads (SEM)

Vi hjälper även Kontorscompaniet med att marknadsföra deras olika erbjudanden via Google Ads.

Genom optimerade sökordskampanjer säkerställer vi att de får maximal visningsandel på utvalda sökord under kampanjperioder för att driva klick och konverteringar online.

Testimonial

Då vi har ett brett sortiment har vi behövt någon som på ett bra sätt kan ta helhetsgrepp över vår digitala marknadsföring och få oss att synas bättre på nätet.

Optimeringsarbetet är ett långsiktigt arbete och vi har tillsammans med Frankly Media hittat en bra arbetsmetod som gör att vi tror oss kunna nå våra högt uppsatta mål.

– Mårten Stenervall, VD Kontorscompaniet